Barkov vahvistamaan Tapparan valmennusta

LIIGA / Uutinen
Syvissä vesissä uiva Tampereen Tappara on tehnyt kauden loppuun asti kestävän sopimuksen entisen pelaajansa ja kirvesrintojen A-junioreiden valmentajan Alexander Barkovin kanssa.

Tappiollisen TPS-ottelun jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa Tappara julkisti kymmenen kautta tamperelaisjoukkuetta edustaneen Barkovin valmennussopimuksen. Jo aiemmin joukkueen johto ilmaisi tukensa päävalmentaja Mikko Saariselle ja nyt Barkov saapuu auttamaan liigajumboksi tippunutta seuraa.

– Olen ollut pitkän aikaa Tapparassa ja olen onnellinen, että saan olla nyt valmennuksessa mukana. Keskustelemme roolistani vielä, mutta minulle käy ihan mikä tahansa rooli vaan. Tämä on jännittävä tilaisuus minulle, Barkov kuvaili tuntemuksiaan.

Tappara on tehnyt viimeisessä viidessä ottelussa vain yhden maalin ja tappioputkikin on jo kuuden ottelun mittailen. Barkov myöntääkin tilanteen olevan hankala, mutta suhtautuu optimistisesti tulevaan.

– Nyt ei ole helppo jakso. En tiedä vielä onko maalinteko se ongelma vai ei. Työnteko ratkaisee kuitenkin, rutiinityö, sillä maaleja saadaan, Barkov tuumi.

Toistaiseksi potkut välttänyt Saarinen saa Barkovin myötä lisää hengähdysaikaa sekä luottamuksen viestin seurajohdolta. Saarinen onkin iloinen kaikesta avusta, joka on tarjolla.

– Hieno asia. Sekä johto että valmennus olivat päätöksen takana. Valmennuskin kaipaa apuja. Tämä ei tietysti ole helppo paikka hypätä mukaan, kun kukaan ei halua eikä pysty auttamaan meitä, Saarinen huokaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle