Mielipide

Maalintekijöiden mietteitä

LIIGA / Kolumni
Lukon ja Kärppien tiistaisessa kohtaamisessa reilut kolme tuhatta paikalle vaivaantunutta näkivät vain kaksi osumaa, joista kotiyleisön riemuksi vastasi Lukko.

Tero Koposen avauserän maali jäi myös ottelun voittomaaliksi. Vaatimaton sankari yritti parhaansa vähätellä tapahtunutta.

- Eihän näitä maaleja niin kovin usein tule, saati voittomaaleja, Koponen hymisteli.

- Oman kentän peli on kulkenut jo pidemmän aikaa. Paikkoja on ollut, mutta tänään meni sentään yksi sisään.

- Tunnen oloni turvalliseksi isojen miesten keskellä, virnuileva Koponen viittasi ketjukaverihinsa Miikka Tuomaiseen ja Semir Ben-Amoriin, joista edellä mainitusta miehellä oli pelkkää hyvää sanottavaa.

- Tuomaista ei laillisin keinoin pysäytetä. Olisipa itselläkin tuo fysiikka ja itseluottamus.

Maaliaan Koponen suostui kuvailemaan muutamalla sanalla.

- Kiekko jäi pyörimään ruuhkaan. Spurttasin sivummalle irtokiekkoon ja pistin maaliin, Koponen päätti.

Myös Rauli Urama kehui koko ketjua.

- Nelosketjumme on meille iso voimavara, arvokas puolustava ketju, joka tänäänkin pelasi hienosti koko liigan kuuminta kenttää vastaan, Urama sanoi viitaten Jari Viuhkolan kentälliseen.

- Koponen pelaa tasapainoista ja huolellista peliä. Tänään tuli tulostakin, Urama kiitti.

Avausmaalinsa Lukon paidassa iskenyt Lauri Tukonen oli myös tyytyväinen.

- Pääsin Laaksosen Antin heitosta läpi, taisi osua pakin luistimeen tai johonkin matkalla. Pistin siitä hanskakäden ylänurkasta sisään. Olin kumman yksin, ilmeisesti kiekko ja Antti veti kärppäläisten huomion, Tukonen kertasi.

- Minut on otettu hienosti vastaan Raumalla. Nämä ovat olleet todella viihtyisiä viikkoja, Tukonen kehui joukkuetta ja koko organisaatiota.

- Teimme pienet asiat oikein ja hoidimme jokainen omat hommamme. Joukkueen menestys on tärkeintä, mutta myös oma onnistuminen lämmittää, Tukonen päätti ei niin omaperäisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös