Ässät lukitsi Feetu Knihtin kaksivuotiseen jatkosopimukseen

LIIGA / Uutinen
Knihti pelasi päättyneellä kaudella 47 runkosarjaottelua.
Ässien U20-joukkueen finaaleihin laukonut Feetu Knihti jatkaa porilaisseurassa seuraavat kaksi kautta.

Ässät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Feetu Knihtin kanssa. Seura tiedotti asiasta lauantaina. 21-vuotias pelasi päättyneellä kaudella 47 runkosarjaottelua patapaidassa merkkauttaen seitsemän (3+4) tehopistettä.

Ässien junioripolun kulkenut Knihti debytoi Liigassa kaudella 2021–22. Kaiken kaikkiaan Kiukaisilta kotoisin olevan hyökkääjän vyölle on kertynyt 103 Liigan runkosarjaottelua ja kuusi pudotuspeliottelua.

– Knihti on huippu-urheilija, jolla on kaikki edellytykset ottaa jääkiekkoilijana seuraava steppi tulevien kausien aikana. Olemme iloisia, että hän jatkaa patapaidassa myös tulevina kausina ja on nyt mukana johdattamassa U20-joukkuetta finaaleissa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Kävin hyvät keskustelut Ässien seurajohdon kanssa ja teimme hyvän suunnitelman, jota lähdemme toteuttamaan. Täällä on myös hyvät puitteet kasvaa urheilijana ja ihmisenä, Knihti kommentoi tiedotteessa.

Knihtin kausi on vielä käynnissä, sillä hän siirtyi Ässien edustusjoukkueen kauden päätyttyä vahvistamaan porilaisten U20-joukkuetta. U20 SM-sarjan pudotuspeleissä hän on pelannut neljä ottelua tehoin 5+3.

Ässien U20-joukkue kaatoi pudotuspelien välierissä KooKoon ja eteni finaaleihin Turun Palloseuraa vastaan Knihtin laukomalla jatkoeräosumalla. U20 SM-sarjan finaalit alkavat sunnuntaina Turussa, ja mestaruus ratkeaa kolmella otteluvoitolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle