Jukurit rakentaa ensi kauden runkoansa – Lucas Nordsäterille jatkosopimus Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Nordsäter jatkaa Mikkelissä ensi kaudella.
Jukurit kiinnitti tällä kaudella 19 ottelua pelanneen Lucas Nordsäterin ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Jukurit on solminut ruotsalaispuolustaja Lucas Nordsäterin kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Seura tiedotti asiasta torstaisessa ottelussaan HPK:ta vastaan. 

Nordsäter saapui Mikkeliin SHL-seura Frölundasta kesken kauden 2022–23, ja hän on pelannut mikkeliläisryhmässä 54 ottelua tehoin 5+12. Kuluvalla kaudella loukkaantumiset ovat rajoittaneet 25-vuotiaan pelaamista, sillä takana on vain 19 ottelua tehoin 5+6.

Ruotsalainen juhlisti jatkosopimusta iskemällä HPK-ottelun avauserään tehot 1+1.

– Lucas oli alkukaudesta ennen loukkaantumistaan yksi joukkueen parhaimmista puolustajista. Lähes kolmen kuukauden sivussa olon jälkeen kuntoutuminen on sujunut kuitenkin erinomaisesti ja hän nostaa tasoaan peli peliltä, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Meillä oli kova halu saada hänet jatkamaan Mikkelissä myös tulevalla kaudella, sillä hän tulee ikänsä ja kokemuksensa puolesta olemaan ensi kaudella joukkueen johtohahmoja.

Jukurien joukkueesta vain hyökkääjä Jesper Piitulaisella, maalivahti Markus Ruusulla sekä puolustajista Sander Engebråtenilla, Niilo Romppaisella ja Nordsäterillä on voimassa oleva sopimus ensi kaudeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle