Leevi Teissalan ja HIFK:n tiet erkanevat − hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa

LIIGA / Uutinen
Teissala tekee paluun TPS-paitaan.
Leevi Teissala ei jatka HIFK:n riveissä, vaan hänen sopimuksensa on purettu. Hyökkääjä jatkaa uraansa tutuissa ympyröissä, sillä hän siirtyy TPS:n riveihin.

Leevi Teissala siirtyi HIFK:n riveihin kaudeksi 2021-2022, joten hänellä oli menossa kolmas kausi helsinkiläismiehistössä. Kuluvana syksynä 22-vuotias hyökkääjä pelasi joukkueessa 21 ottelua ja teki niissä tehot 0+3. Teissala teki toukokuussa HIFK:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta nyt osapuolet päätyivät purkamaan sen.

– Seuran ja pelaajan omat tavoitteet eivät kohdanneet odotetulla tavalla ja tässä vaiheessa on hyvä antaa Leeville uusi mahdollisuus uudessa ympäristössä, kertoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Teissala jatkaa uraansa kuitenkin liigakaukaloissa. TPS ilmoitti hyökkääjän palaavan kasvattajaseuraansa kaksivuotisella sopimuksella. Sopimus pitää sisällään myös seuran option kolmannesta kaudesta. Teissala pelasi uransa ensimmäisen liigaottelun Palloseurassa kaudella 2020–21. 

– Mahtava juttu, että saatiin tämä maaliin! Leevi palaa kotiin", toteaa TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

Oikealta laukova Teissala on pelannut urallaan kaikkiaan 69 liigaottelua. Mestiksestä hänellä on kokemusta 40 ottelun verran.

Juttua muokattu kello 17.30: Lisätty tieto kaksivuotisesta sopimuksesta TPS:n kanssa

» Lähetä palautetta toimitukselle