Liigakonkari Otto Karvinen jokeripaitaan − "Perinteikäs seura, jota Stadi ja suomalainen jääkiekko tarvitsevat"

MESTIS / Uutinen
Karvinen aloitti viime kauden HIFK:ssa.
352 liigaottelun hyökkääjä pelaa ensi kaudella Mestistä Jokereissa.

Jokerit tiedotti torstaina tehneensä kolmen kauden mittaisen sopimuksen kokeneen Otto Karvisen kanssa. 33-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Liigaa HIFK:ssa ja Kärpissä. Yhteensä hänellä on vyöllään 352 Liigan runkosarjakamppailua.

− -Karvinen tuo joukkueellemme tärkeää esimerkkiä siitä, mitä on olla ammattiurheilija ja -jääkiekkoilija joka päivä. Hän pistää kaukalossa ja sen ulkopuolella kaiken likoon, pystyy pelaamaan monessa roolissa ja tuo työrauhaa muille pelaajillemme, sanoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki tiedotteessa.

Viime kauden seurojensa lisäksi TPS:ssä ja Sportissa Suomen korkeimmalla sarjatasolla kiekkoillut romuluinen työmyyrä toteaa, että päivittäinen työ määrittää Jokerien tulevaisuuden suunnan.

− Jokerit on perinteikäs seura, jota Stadi ja suomalainen jääkiekko tarvitsevat. Täällä on mahtava tarina rakenteilla ja on siistiä päästä siihen messiin. Se oli yksi iso asia, joka itseäni paljon motivoi. Tämä on meille yhteinen projekti ja sitä lähdetään nyt viemään eteenpäin.

Karvisella on sopimuksessaan pykälä, joka mahdollistaa paluun Liigaan, mikäli se katsotaan kaikkien kannalta järkeväksi. Vanhaa vammaa kuntouttava Karvinen aloittaa kautensa syys-lokakuun vaihteessa.

Muokattu: 6.7.2023, kello 10.15: Karvisen sopimuksen pituus korjattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle