Jeff Mason vahvistaa Hermeksen takalinjoja

MESTIS / Uutinen
Kokkolan Hermeksen alkukaudella vuotanut puolustuspää vahvistuu jatkossa amerikkalaisella Jeff Masonilla. Hermeksen valmentaja Pasi Arvonen kaavailee 24-vuotiasta Masonista takalinjojen johtajaa.

- Mason tuo toivottavasti puolustukseemme fyysistä voimaa ja kiekollista taitoa. Odotukset ovat korkealla, Arvonen sanoo.

Mason pitää itseään kiekollisesti taitavana pelaajana, mikä lieneekin odotettavissa kun pelaa Bobby Orrin (#4) numerolla.

- Olen hyvä luistelija, ja pelaan hyökkäysvoittoisesti. Haluan pelata kuin Bobby Orr, mutta en lähtisi vertaamaan itseäni häneen. Uskon kuitenkin, että eurooppalainen pelityyli sopii minulle hyvin, Mason, joka pitää Hermestä hyvänä ponnahduslautana, kertoo.

- Minulle on kerrottu, että Kokkola on hyvä paikka kehittyä. Tämä on minulle hyvä mahdollisuus parantaa peliäni ja edistää uraani.

Masonin sopimus kattaa alustavasti lokakuun. Hermeksen manageri Jouni Vuorisen mukaan tryout-jakso on kuitenkin vain muodollisuus.

- Mason halusi Eurooppaan pelaamaan, ja ensisijaisesti sellaiseen sarjaan, jossa on heti johtavassa roolissa. Mason on varmasti tämän sarjan kärkinimiä. Jos pelit sujuvat, hän on meidän mies huhtikuuhun asti, Vuorinen sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle