Joonas Rönnberg lainalle K-Vantaaseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Ilveksen puolustaja Joonas Rönnberg pelaa kasvattajaseurassaan Kiekko-Vantaassa seuraavat neljä ottelua. Loukkaantumisista toipunut Rönnberg hakee Vantaalta peliaikaa ja paikkaa puolestaan samalla K-Vantaan loukkaantuneita pakkeja.

21-vuotias Rönnberg pelasi K-Vantaassa viimeksi kaudella 2002-03, jolloin puolet ajasta kului seuran a-junioreissa ja puolet edustusjoukkueessa. Suhde nuorten ja aikuisten pelien välillä oli samanlainen myös viime kaudella Ilveksessä. Liigakokemusta Rönnbergille on kertynyt tältä ja edelliseltä kaudelta yhteensä 33 ottelua.

Vammoista ja vähäisestä peliajasta kärsinyt Rönnberg paikkaa neljän ottelun lainapestillään K-Vantaan loukkaantuneita Teemu Kolehmaista ja Mikko Juutilaista. Lainasopimus kestää marraskuun 6. päivään asti, ellei Ilveksessä tapahdu sitä ennen merkittäviä muutoksia tai loukkaantumisia.

- Joonas on meille tähän tilanteeseen erinomainen apu. Toivotaan, että samalla saadaan kaveri takaisin liigakuntoon, kommentoi K-Vantaan valmentaja Jarmo Kauppi.

Rönnberg pelaa K-Vantaan paidassa jo torstain ottelussa Salamoita vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle