Ovetškin ja Crosby nakuttivat hattutempun, Capitalsille toinen voitto

NHL / Uutinen
Aleksandr Ovetškin ja Sidney Crosby tarjosivat kaksikon pudotuspelikohtaamista hehkuttaville makeaa mahan täydeltä. Molemmat onnistuivat Washingtonin ja Pittsburghin kohtaamisessa kolmesti. Pudotuspeleissä tehty hattutemppu oli molemmille uran ensimmäinen.

Ainoana pelaajana kaksikon ulkopuolelta onnistui Washingtonin David Steckel. Näin ollen Capitals nappasi toisen voittonsa ja siirtyi sarjassa 2-0-johtoon.

Maalinteon ottelussa aloitti avauserän ainokaisen viimeistellyt Sidney Crosby. Aleksandr Ovetškin tasoitti toisen erän alussa, mutta pelin ylitettyä puolivälinsä Crosby vei Penguinsin uudelleen johtoon. Tämän jälkeen oli Steckelin vuoro saada nimensä maalintekijätilastoon.

2-2-tasatilanteessa edettiin aina aikaan 52.53 asti. Silloin Ovetškin viimeisteli toisen osumansa vieden Capitalsin ensimmäistä kertaa johtoon. Alle kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin Ovetškin viimeisteli jälleen ja jäätä puhdistettiin hatuista.

– Kolmas peli on meille hyvä hetki. Meillä on kaksi isoa peliä Pittsburghissa ja meidän pitää keskittyä. Tein kolme maalia, mutta nämä ovat pudotuspelit ja joskus pitää tehdä maaleja, totesi Ovetškin NHL.comin mukaan.

Crosbyn hattutemppu syntyi vasta ajassa 59.29. Osuma jäi pelin viimeiseksi, joten Penguins ei saanut napattua vierasvoittoa sarjan kahdesta ensimmäisestä pelistä.

– Meillä oli mahdollisuutemme. Voin rehellisesti sanoa, että olemme tehneet kahdessa viime pelissä joitain todella hyviä asioita. Olemme tehneet muutamia virheitä ja se on kostautunut meille ja siihenkin on hyvä kiinnittää huomiota, Crosby pohti.

Washington-Pittsburgh 4-3

Washington johtaa sarjaa 2-0

» Lähetä palautetta toimitukselle