Hermes hakee toista voittoaan

MESTIS / Ennakko
Kokkolan Hermes luistelee otteluunsa nuorten maajoukkuetta vastaan jo astetta aiempaa vapautuneemmissa tunnelmissa. Voittotili aukesi lauantaina kotiottelussa Hokkia vastaan. Pikkuleijonienkin edellisen ottelun saalis oli voitto, kun Sport kaatui yllättäen Vaasassa sunnuntaina.

Hermeksestä oli ennen lauantaisesta hokkipelistä otettua 5-2-voittoa hyvää vauhtia kehkeytymässä sarjan pahin alisuorittaja - tappioputkilla kun on usein tapana johtaa vaikeaan negatiiviseen kierteeseen.

Siksi on itsestäänselvää, että Hermes-luotsi Pasi Arvosen sydämeltä putosi avausvoiton myötä useita kivenmurikoita.

Arvosen lisäksi helpottunut lienee koko joukkue, joka oli osoittanut piristymisen merkkejä jo ennen Hokki-voittoa. Kauden alla joukkueen johtotähdiksi kaavaillut Jari-Pekka Pajula ja Jani Uski ovat jälleen heräämässä parempaan vireeseen.

Hermeksen kannalta hyvää lupaa myös se, että sairastupa on varsin tyhjä. Nivusvammaa poteva hyökkääjä Mikko Vanninen lienee yhä sivussa. Puolustaja Jarmo Heikkilä on puolestaan yhä lainalla pietarsaarelaisessa Jeppiksessä.

Pikkuleijonat valmiina yllätykseen

Nuorten maajoukkueen ottamaa voittoa Sportista voi hyvällä syyllä pitää yllättävänä tuloksena. Suomen luotsi Hannu Aravirta olikin todella tyytyväinen edellisen pelin voittoon.

- Ensimmäinen voitto pojille. Olen siitä iloinen heidän puolestaan. Kaikki aiemmatkin ottelut ovat olleet samanlaisia, ja niistäkin olisi yhtä hyvin voinut tulla voitto.

Nuorisomaajoukkue on elänyt todella paljon ja joukkueessa tulee kauden aikana esiintymään 70 pelaajaa. Tällä kertaa joukkue kuitenkin pysyy lähes samana, sillä Sport-pelin jälkeen joukkue jäi Vaasaan yöksi ja jatkaa seuraavana päivänä suoraan Kokkolaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle