Hahl jakoi kiitosta Kilpeläiselle

LIIGA / Haastattelu
Viidellä viittä vastaan ottelua hallinnut Jokerit otti lopulta maukkaan jatkoaikavoiton, kun se kaatoi HIFK:n jatkoajalla lukemin 3-2. Mikael Granlundin päällystakkina toiminut Riku Hahl oli tyytyväinen voitosta, mutta ei suostunut avaamaan takkia pätkääkään.

Jokerit taisteli toisen puolivälierän voittoon, kun Nichlas Hardtin hirmukuti upotti HIFK:n ensimmäisen jatkoerän loppuhetkillä. Yksi voiton takuumiehistä oli jälleen HIFK:n ykköstykistön pimentänyt Riku Hahl.

Etenkin alivoimalla uurastanut keskushyökkääjä ei epäröinyt kysyttäessä ottelun ratkaisua.

Eeron [Kilpeläinen] iso koppi. Jos lähdetään puimaan mikä oli kovin suoritus tänään, niin kyllä se oli Eeron koppi rankkarissa.

Varsinaisella peliajalla Jokerit hallitsi peliä viidellä viittä vastaan varsin suvereenisti. Kotijoukkue kuitenkin sortui liikaan jäähyilyyn, ja HIFK pääsi iskemään kahdesti ylivoimalla.

– Tuntuu, että me pelataan ihan fiksusti tällä hetkellä. Mutta kyllä siellä HIFK:kin saa tilanteita. Ne saa aika lähelle maalia ne paikat. Ei pidä aliarvioida ollenkaan, vaan HIFK pelaa äärimmäisen hyvää hyökkäyspeliä.

– Jos siellä noin paljon vihelletään jäähyjä, niin kyllähän noin kova ja taitava joukkue kuin HIFK jossain vaiheessa käyttää ne paikat. Me ekassa pelissä tapettiin ne paikat aika hyvin ja nyt pelin lopussa tapettiin niitä. Pelin alussa ei pystytty. Se on kylmä tosiasia, että jos me päästetään HIFK pelaamaan noin paljon ylivoimaa, niin kyllä ne joskus tekee.


Hahl pimensi jälleen tylysti Mikael Granlundin.

Tuomarikaksikon Antti Boman ja Aleksi Rantala linja heitteli ottelun aikana melkoisesti. Hahl ei kuitenkaan suostunut ottamaan sen enempää kantaa tuomareiden toimiin, vaan halusi katsoa eteenpäin.

– Se mitä tuol kentällä tapahtuu, on pelaajien ja tuomarien välistä. Me ollaan sovittu, että me ei lähdetä kommentoimaan suuntaan tai toiseen.

– Nää on tämmösiä taisteluita. Tossa kun mennään jatkoajalle, niin ne voi ratketa kummalle vaan. Täytyy muistaa, että tää sarja on kesken. Niin klisee kuin se onkin. Nyt pitää vaan painaa meneen.

» Lähetä palautetta toimitukselle