Haastattelu

Suomalaistaustainen norjalaispuolustaja myönsi Slovakian paremmuuden: "He pelasivat nopeaa peliä"

1.5.2024 7:00
Tiistain ensimmäisessä ottelussa nähtiin murskajaiset, kun Slovakia voitti Norjan peräti 11−1. Norjan joukkueessa pelaava suomalaistaustainen Marius Määttänen tiedostaa, mitä heidän pitää tehdä karsintaottelussa.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

15:48

Ottelukierros

Haastattelu

Suomen parhaana palkittu Mitja Jokinen mietti jo torstain puolivälierää: "Ei meidän tarvitse taikatemppuja tehdä"

30.4.2024 22:20
Pikkuleijonat sai lohkon päätöskamppailussa selkäsaunan Yhdysvalloilta, kun ottelu päättyi peräti 4−9. Suomen parhaana palkittu Mitja Jokinen näki kuitenkin pelissä myös positiivisia asioita ja oli sitä mieltä, että Pikkuleijonat oli pelissä ajoittain parempi.
Uutinen

U18 MM-päiväraportti: Slovakia ja Kanada päättivät alkulohkot kaksinumeroisilla lukemilla

30.4.2024 21:51
Alle 18-vuotiaiden MM-turnauksen alkulohkot saatiin päätökseen tiistaina, ja puolivälieräparit sekä karsintaottelussa pelaavat joukkueet ovat selvillä. Suomi saa torstaina vastaansa Ruotsin.
Haastattelu

Emil Hemming manasi huolellisuuden puutetta: "Nämä pelaajat osaavat ottaa kiekon pois ja rankaista saman tien"

30.4.2024 21:49
Suomi oli jatkuvasti pulassa Yhdysvaltojen pelinopeuden ja karvauksen kanssa. Hyökkääjä Emil Hemming koki yhden kohtalokkaan kiekonmenetyksen, mutta hän oli sitä mieltä, että peli toimi hyvänä opetuksena ennen puolivälierää.
Uutinen

Pikkuleijonille ruma selkäsauna – Yhdysvallat iski kisaisännän verkkoon yhdeksän maalia

30.4.2024 20:45
Suomi ja Yhdysvallat ratkaisivat tiistai-iltana A-lohkon voittajan, sillä ennen illan ottelua molemmat joukkueet olivat edenneet turnauksessa voitosta voittoon. Lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, kun Yhdysvallat kaasutteli Teddy Stigan ja James Hagensin hattutemppujen johdolla 9–4-voittoon.
Haastattelu
Slovakia iski 11 maalia ja nousi puolivälieräjoukkueeksi eriskummallisessa ottelussa – "Uskon, että muistelemme tuota vielä myöhemmin"
30.4.2024 18:28
Slovakia nousi kuilun partaalta lohkon jumbosijalta puolivälieräjoukkueeksi, kun Norja kaatui peräti lukemin 11–1. Ottelun kolmas erä pelattiin harjoitushallissa jään kunnon vuoksi, mutta se ei huippulupaus Luka Radivojevičia haitannut.
Uutinen
Suomi ja Yhdysvallat ratkaisevat alkulohkon voittajan tiistain iltaottelussa – Petteri Rimpinen jatkaa tolppien välissä
30.4.2024 16:23
Pikkuleijonat kohtaa alkulohkon päätöskamppailussa Yhdysvallat. Puhtaalla pelillä tähän mennessä pelanneet joukkueet ratkaisevat, kumpi nappaa lohkon ykköspaikan.
Uutinen
Jääkone hajosi Espoossa − Norjan ja Slovakian ottelun kolmas erä siirtyy harjoitushalliin
30.4.2024 15:58
Norjan ja Slovakian välillä pelattavan päivän ensimmäisen ottelun kolmas erä viivästyy, kun jääkone hyytyi kentälle.
Uutinen
U18 MM-päiväraportti: Kazakstanille historian ensimmäinen voitto poikien MM-turnauksessa, Latvia jäi Norjan jalkoihin
29.4.2024 20:54
Maanantaina pelattiin alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuissa kaksi ottelua, ja kummassakin oli jaossa tärkeät pisteet alkulohkosijoitusten kannalta. Vantaalla Kazakstan onnistui yllättämään sunnuntaina Ruotsin kaataneen Tšekin ja Suomen lohkossa Norja nousi lohkon kolmanneksi kaadettuaan Latvian.
Uutinen
Vittasmäki ja Puustinen Leijoniin, Pajuniemi loukkaantuneena sivuun
29.4.2024 19:20
Tuore Suomen mestari Veli-Matti Vittasmäki ja Pittsburgh Penguinsin organisaatioon kuuluva Valtteri Puustinen vahvistavat Leijonia.
Haastattelu
Kanadan Frankie Marrelli nauttii puolustuspään roolistaan ja nimeää yllättävän suosikkipelaajan
29.4.2024 6:00
Kanadan ja Sveitsin ottelu oli kulultaan varsin erikoinen. Ensimmäisessä erässä Kanada oli jopa suurissa vaikeuksissa, kunnes se kuittasi toisessa erässä Sveitsin johtomaalin seitsemällä peräkkäisellä osumalla. Kolmas erä oli tasaisempi, ja Kanada vei lopulta pistepotin maalein 8−1.
Uutinen
U18 MM-päiväraportti: Superlupauksen huikeat yksilösuoritukset ja ilmaveivimaali ihastuttivat
28.4.2024 21:48
Sunnuntaina pelattiin yhteensä neljä ottelua alle 18-vuotiaiden MM-turnauksessa. Ennakkosuosikit pitivät pintansa, pohjoisamerikkalaiset iskivät jälleen taululle kovat lukemat ja Trevor Connelly iski turnauksen upeimman maalin.
Haastattelu
Tšekki nappasi tärkeän voiton Ruotsista U18 MM-kisoissa – "Nyt täytyy vain klaarata huominen peli"
28.4.2024 19:37
Tšekki otti vahvan kiinnityksen B-lohkon kakkossijaan, kun se kaatoi Ruotsin voittomaalikilpailun jälkeen maalein 3−2. WHL:ssä pelaava hyökkääjä Maxmilian Curran on tyytyväinen maansa esityksiin kisoissa.
Haastattelu
Syntymäpäiväjuhliaan viettänyt Lauri Sinivuori: "Meillä on tosi hyvä nippu"
28.4.2024 19:06
Suomi otti kolmannen voittonsa U18 MM-kisoista sunnuntaina, kun se kaatoi täpötäyden hallin edessä Slovakian maalein 4–0. Suomen joukkueessa viiletti syntymäpäiväsankari Lauri Sinivuori, joka täytti 18 vuotta.
Uutinen
Veeti Väisäsellä riitti tapahtumia Slovakiaa vastaan − "Mietin siinä, että lentääkö tällä linjalla ulos"
28.4.2024 17:36
Pikkuleijonien puolustaja Veeti Väisäsen maalitili on turnauksessa vielä avaamatta. Hän aikoo kohdistaa laukaustaan jäillä, jotta maalisarake aukeaisi. Slovakia-ottelun päätöserässä hän joutui jännittämään videotarkistusta.
Uutinen
Pikkuleijonat möyhensi Slovakian – Petteri Rimpiselle kahdeksan torjunnan nollapeli
28.4.2024 16:52
Suomi jatkaa puhtaalla pelillä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, kun Pikkuleijonat teki selvää Slovakiasta lukemin 4–0.
Uutinen
Ikävä loukkaantuminen Pikkuleijonien ottelussa − Heikki Ruohoselle ulosajo
28.4.2024 15:28
Pikkuleijonien Heikki Ruohonen taklasi Slovakian Samuel Kupecia ulosajon arvoisesti ja sai viiden minuutin jäähyn laitataklauksesta.