Yksilötasolla kenenkään Kärppä-pelaajan ei voi sanoa pettäneen; muutama hienoinen pettymys joukossa on, mutta sitä useampi positiivinen yllätys (kuten Viuhkola, Koskenkorva, Pirjetä jne.). Kauden päätteeksi Kärpissä kävi moneen kauteen kovin tuuletus. Miinuspuolelle lähti kovaa asennetta ja työntekoa (Joenväärä, Koskenkorva, Laukkanen), pluspuolelle tuli taitoa ja voimaa (Ton ja Tenkrat). Joukkueen rakentaminen ensi kauteen on kuitenkin kesken; Kärpät hakee markkinoilta vielä pelaajia, mutta NHL varjostaa Kärppien taivasta...
Kolumnin Kärppien loppukaudesta löydät tästä linkistä.
Maalivahdit - Thomas hyvä hankinta
Markus KORHONEN, 7+.
Korhonen lähti kauteen Kärppien ykkösmaalivahtina. Edessä oleva viisikko ei kuitenkaan toiminut alkukaudesta kaiken taiteen sääntöjen mukaan, joten Kärpät hankki tilaisuuden tullen vahvistamaan maalivahtiosastoa Tim Thomasin. Korhonen oli voimaton alkukauden rypistelyn aikana, mutta sai paremman mahdollisuuden näyttää kykynsä Thomasin loukkaannuttua marraskuussa. 'Karhu' käytti etsikkoaikansa torjumalla hyvin sen ajan, minkä Thomas oli lasaretissa. Thomasin palattua takaisin tositoimiin, sai Korhonen peliaikaa vain kaksi kertaa loppukauden aikana...
Korhonen on SM-liigan keskitason maalivahti. Hän torjuu sen, mikä on torjuttavissa. Joskus 'Karhulla' löytyy reikiä räpylästä, patjoista tai kilvestä, ja kiekko pääsee lipsahtamaan helpon näköisesti maaliin. Myös mailan käyttö maalin takana on ajoittain melkoisen epävarmaa. Markus Korhosella on Kärppien kanssa voimassaoleva sopimus, ja hän taistelee ensi kaudella peliajasta uuden maalivahtihankinnan Niklas Bäckströmin kanssa. Viime kautta tasaisempi maalivahtien peluuttaminen olisi suotavaa.
Tim THOMAS, 9-.
Kärpät tarttui lokakuussa tiukasti kiinni mahdollisuuten hankkia amerikkalainen huippumaalivahti Tim Thomas Kärppien maalille, ja sen seura tekikin kannattajien riemuksi. Myös HIFK:ssä aiemmin pelannut ja Boston Bruins'in NHL-organisaation omistama maalivahti on ns. voittava maalivahti. Pystyy torjunnoilla kääntämään pelin joukkueelleen. Thomasin myötä kannattajien vaatimustaso maalivahdin tasosta nousi. Ensi kerran Kärpissä kontrasti kahden maalivahdin välillä kävi näin selväksi.
Kovan luokan ammattilainen Tim Thomas pelasi pelikunnossa ollessaan käytännössä kaikki pelit. Toisaalta se oli ymmärrettävää, mutta toisaalta olisi järkevää kuormittaa molempia maalivahteja. 'Timmy' oli ajoittain loistava, useimmiten hyvä. Suoritusvarmuutta löytyi, ja hän torjui Kärpille monta voittoa. Hän ei kuitenkaan voinut mitään Kärppien alamäelle runkosarjan lopulla. Runkosarjan loppu osoitti sen, että kun viisikkopeli ei toimi, on myös maalivahti mahdottoman tehtävän edessä. Myös hyvä maalivahti tarvitsee kenttäpelaajien apua. Tim Thomas suuntasi kauden jälkeen takaisin Pohjois-Amerikkaan.
Puolustajat - tasainen kokonaisuus
Lasse KUKKONEN, 8+.
Aina luotettava ja tunnollinen Kukkonen on terrierimäinen puolustaja, joka puolustaa hyvin ja ärsyttää vastustajia. Lasse pelasi hyvän kauden Viuhkolan kentän takana, ja palkkio hyvästä tehdystä työstä tuli kauden päätteeksi maajoukkuekomennuksen myötä. 20-vuotias Kukkonen on kahden pelaamansa liigakauden aikana hankkinut sellaisen kokemuksen ja arvostuksen, että hänestä ennakoidaan tulevan ensi kaudella Kärppien kapteeni Jari Laukkasen lopettaessa uran.
Pisteiden valossa tämä ikitaistelija ei kehittynyt niin paljon kuin olisi muuten luullut. Teki harjoitusotteluissa kasan maaleja, mutta pitkässä sarjassa ei onnistunut kuitenkaan pistetehtailussa. Kiekollisessa pelissä ja hyökkäyspelissä kehitettävää, aktiivisena saa kyllä tilanteita, mutta ratkaisut eivät ihan onnistu.
Harri AHO, 7-.
Aho oli yksi neljästä jäljellä olevasta Kärppien divisioonadynastian ajan kiekkoikonista. Lopetti kiekkoilun tähän kauteen, ja siirtyi Kärpät 46 ry.:n toiminnanjohtajaksi. Aho pelasi viimeisellä kaudellaan valtavia minuuttimääriä, mutta ei vakuuttanut. Iän myötä hidastunut ja otti paljon koukkaamisjäähyjä. Tehojakaan ei tullut edelliskausien tapaan, vaikka vastasi paljolti puolustuksen kiekollisesta pelistä.
Parhaan jaksonsa Aho pelasi silloin kun koko joukkueella meni hyvin. 'Hapa' onkin hyvä indikaattori koko Kärppä-puolustuksesta: silloin kun puolustus pitää, pelaa myös 'Hapa' hyvin. Silloin kun puolustus on vaikeuksissa, pelaa Harri Aho huonosti. Aho oli puolustavan ykköskentän (Koskenkorva-Viuhkola-Laukkanen/Aho-Kukkonen) ainoa pelaaja, jonka +/-tehosaldo jäi pakkasen puolelle (-4). (Vasemman pakin tontilta on pitempi matka vaihtoon?)
Kimmo LOTVONEN, 7+.
Kärpät sai Kimmo Lotvosesta sitä, mitä raumalaiset lupasivat. Rauhallinen ja isokokoinen all around-puolustaja, joka ei ollut millään osa-alueella erityisen häikäisevä. Tiedettiin etukäteen peruspakiksi, mutta siitä huolimatta 'Kiken' paluu Kärppiin jäi hienoiseksi pettymykseksi. Ajottain hiukan epävarma, aloitetut ratkaisut jäivät puolitiehen. Pelaamisessa saisi olla enemmän särmää ja kovuutta. Pisteiden valossa 'Kikeltä' huonoin liigakausi, joten kapasiteettiä löytyisi parempaan.
Pelasi miltei koko kauden yhdessä Mikko Lehtosen kanssa Pirjetän ketjun takana, mutta siitä huolimatta tällä Lotvonen-Lehtonen -pakkiparilla jäi paukkuja reserviin. Toivottavasti ensi kausi on parempi kausi, silloin olisi maajoukkuepaikallekin katetta.
Mikko LEHTONEN, 8+.
Lehtonen on Kärppien puolustuksen parhaimmistoa. Ennen kautta kannattajat asettivat Lehtosen harteille suuret toiveet. Pistetilastossa Kärppien tehokkain puolustaja, mutta siitä huolimatta jäi hirvittävä määrä kapasiteettiä varastoon, Lehtonen pystyisi vielä parempaan. Turhan usein 'Lelun' hyvä paikka vasemmalta b-pisteen puolelta suuntautui kovana laukauksena ohi maalin. Paremmalla tuurilla ja taidolla olisi niin 'Lelun' kuin pakkipari Kimmo Lotvosen tilastot olleet hiukan toisenlaiset. Puolustuspelissä sattui ajoittain pieniä nukahduksia ja merkkausvirheitä.
Mikko MYLLYKOSKI, 7½.
Myllykoski oli kesähankinnoista Lotvosen tavoin lievä pettymys kokonaisuutena. Myllykoski väläytteli ajoittain, joten paukkuja on olemassa. Toisaalta tämä oli tilastojen valossa 'Mylille' ihan tyypillinen kausi. Hyvän liikkeen ja luistelun myötä hyvä kuljettamaan kiekkoa ylöspäin. Sai vastuuta pakkipari Joni Pitkäsen kanssa mm. ylivoimassa ja hyökkäysvoimaisen Lieversin ketjun takana, mutta tehoja olisi saanut olla enemmän. Oliko ehkä hiukan liikaa Harri Ahon varjossa? Jatkaa Kärpissä ensi kaudella, joten toivottavasti silloin on tehoja enemmän luvassa.
Joni PITKÄNEN, 8-.
Kohutun 18-vuotiaan Joni Pitkäsen uran ensimmäinen kokonainen liigakausi sujui odotettua paremmin, ja Joni täytti ne odotukset, joita häneen oli asetettu. Kärppien puolustajien pistepörssin jaettu ykkostila Mikko Lehtosen kanssa, ja muutenkin peli oli sellaista mitä voi ensi kesän NHL:n ensimmäisen kierroksen varaukselta odottaa. Miellyttävä poikkeus Kärppien muuten niin tasaisesta all around-pakistosta. NHL-unelmiensa tavoin Joni Pitkänen pyrkii pelaamaan kovaa ja pelaamaan myös kiekollisena.
Ei pelännyt mitään eikä ketään, vaan paini ja nujakoi muutaman kerran kauden aikana. Suututti Peter Schaeferin, paini pelirangaistuksen Semir Ben-Amorin kanssa, riisui playoffseissa Antti Törmäsen paidan jne. Eihän tuo mitään fair play'ta ollut, mutta osoitti Pitkäsen kykenevän kohtuullisen kovaan peliin. Joni kunnostautui pistemiehenä alkukaudesta, mutta sen jälkeen runsas pelaaminen vei nuorukaiselta parhaat paukut. Lepuutettiin muutaman pelin ajan kesken kiivaimman pelisession, ja kauden loppua kohti Joni paransi taas. Pelasi pääsääntöisesti Mikko Myllykosken parina. Tämä pari oli kiekollisin Kärppien pakeista; ajoittain heille sattui puolustuspelissä pieniä nukahduksia ja merkkausvirheitä. Myös Joni kokeili kauden päätteeksi kahden ottelun verran leijonapaitaa päälleen.
Mikko PALOMÄKI.
Isokokoinen puolustaja Mikko Palomäki nousi yllättäen Kärppien sopimuspelaajaksi viime syksynä. Reissasi koko kauden A-junioreiden ja edustuksen välillä, saaden välillä peliaikaa liigajoukkueesta. Ei kuulunut enää liigan playoffien alkaessa edustuksen pelaavaan kokoonpanoon. Esiintyi edukseen runkosarjan otteluissa peruspelillään. Isoksi pelaajaksi akibergmäisen hyvin luisteleva ja liikkuva Palomäki kaipaa otteisiinsa kovuutta. Teki kauden päätteeksi vuoteen 2005 ulottuvan kolmen vuoden jatkosopimuksen, joten kuulunee Kärppien suunnitelmiin myös tulevaisuudessa. Tulee saamaan ensi kaudella enemmän peliaikaa ja vastuuta, joten Palomäen läpimurto tapahtuu ensi kaudella...?
Topi JAAKOLA.
Topi Jaakola on Pitkäsen tavoin Kärppien tulevaisuuden lupaus ja ensi kesän NHL-varaus. Tällä kaudella Jaakolasta ei kuitenkaan saanut oikein kokonaiskäsitystä, että millaisesta pelimiehestä on kysymys. Verraten pieni rooli edustusjoukkueessa, mutta toisaalta ei esiintynyt A-juniorijoukkueessakaan. Samassa tilanteessa kuin Palomäki, mutta sillä erotuksella, että lahjakkaampana Topin olisi saatava ensi kaudella välttämättä tätä kautta enemmän peliaikaa. Ensi kaudella ei ole kuitenkaan luvassa muutosta (mikäli Kärpät saa hyvän kiekollisen pakin), joten Jaakolan rooliksi jää joukkueen 7. pakki. Valitettavasti maiseman vaihto runsaamman peliajan toivossa kehittymisen takaamiseksi voisi olla paikallaan.
Hyökkääjät - Viuhkola positiivisin yllätys
Jari LAUKKANEN "C", 8+.
Laukkasen 'Papulla' olisi taitojen ja ominaisuuksien puolesta vielä hyviä pelivuosia edessä huolimatta 34 vuoden iästä, mutta Kärppien politiikka on tyly: nuoremmat ja tehokkaammat valloittavat jatkossa kolme ensimmäistä ketjua, ja nelonen on varattu nuoremmille. Kärppien divisioona-ajoista lähtien 'Papun', Palsolan, Ahon ja Joenväärän ympärille rakennettu runko on nyt historiaa; kvartetista pelaajana Kärpissä jatkaa ainoastaan Palsola.
Laukkanen pelasi miltei koko kauden yhdessä Koskenkorvan ja Viuhkolan kanssa. Hän keräsi ketjukavereita vähemmän tehopisteitä, mutta oli muuten miltei korvaamaton joukkueelle. Laukkanen pelasi kaikki kauden ottelut, ja oli mukana hyvällä asenteella joka ottelussa, ja joka tilanteessa. Jatkaa uraansa Kärppien organisaatiossa A-junioreiden kakkosvalmentajana.
Jari VIUHKOLA, 9-.
Nuori sentteri Jari Viuhkola oli kauden alkaessa uransa käännekohdan edessä. Kehitystä oli tapahduttava, tai Viuhkola saisi etsiä uusia haasteita jostain muualta. Pelin henki oli raaka, mutta Viuhkola vastasi haasteeseen pelaamalla todella hyvän ja ehjän kauden Kärppien ykkösketjun sentterinä yhdessä Koskenkorvan ja Laukkasen kanssa. Kehittyi Kärppä-pelaajista eniten kauden mittaan, vaikka alkukaudesta vaivana oli loukkaantumiset.
Solmi kauden päätteeksi Kärppien kanssa kahden vuoden jatkopestin. Sovitti myös maajoukkuepaitaa kauden päätteeksi, ja oli tehokkaana myös leijonapaidassa. Ensi kauden ennakkospekulaatioissa 'Piku' on asetettu unelmapaikkaan: Petr'ien Ton ja Tenkrat välissä Viuhkolan rooli on puolustava, mutta tehotilastot menevät uuteen uskoon ensi kaudella. Siihen tämä taitava, hyvin puolustava ja kulmissa vääntävä sentteri varmasti kykenee.
Kimmo KOSKENKORVA, 9-.
Koskenkorva pelasi erittäin hyvän ja tasaisen kauden. 'Kossu' on pelannut Kärpissä koko ikänsä, ja kehittynyt tasaisesti uran edetessä. Siitä on osoitus Koskenkorvan tilastot: tällä kaudella 51 9+12=21 +12. Loukkaantui pahimpaan mahdolliseen aikaan, joten 'Kossun' osalta jäi playoffsit pelaamatta. +/-tehotilaston kakkonen hyvillä +12 tehoilla. Puolustuspeli kehittyi edellisestä kaudesta huomattavasti, osin johtuen pitkälti Viuhkolan ketjun toimivuudesta. Lasse Pirjetän ohella Koskenkorva oli kauden tasaisin Kärppä-pelaaja, jonka otteita leimaa suoritusvarmuus. Koskenkorvalla oli Kärppien ketjussa tasapainottava vaikutus: 'Kossun' voi heittää mihin ketjuun tahansa, ja aina ketjun peli parani. Hyvä kausi ja jatkuva kehittyminen huomioitiin myös maajoukkuekomennuksella: maaotteludebyytti joulutauolla ennen Moskovan Baltica Cup-turnausta, ja heti ensimmäisessä turnausottelussa uran ensimmäinen maaottelumaali!
"Kossu ei olisi kossua, jos se kaikille maistuisi." Kimmo Koskenkorva jakaa yleisön mielipiteet: osa pitää Koskenkorvaa tärkeänä roolipelaajana, osa taas tehottomana pikakiiturina. Koskenkorva onkin tuota kaikkea. Hyvin liikkuva ja tunnollinen kahden suunnan pelaaja, jolla riittää kehitettävää viimeistelytaidossa. Siirtyi Tapparaan kauden päätteeksi: Tapparan isokokoinen pelaajarosteri huomioon ottaen aika outo hankinta Tapparalta, mutta toisaalta valmentaja Jukka Rautakorpi tiedetään hyväksi nuorten pelaajien kehittäjäksi. Voimaa ja massaa lisää - taito- ja tekniikkaominaisuuksien säilyessä ja/tai kehittyessä – niin joulutauon maajoukkuekomennus ei jää pelkäksi ranskalaiseksi visiitiksi leijonapaitaan, vaan Koskenkorva esiintyy myös arvokisoissa.
Sakari PALSOLA, 7½.
Mennyt kausi oli 'Sakelle' hieman edelliskautta vaikeampi kausi. Löysi kuitenkin lopulta kokeilujen jälkeen paikkansa syyskierroksilla Pirjetän johtaman ketjun oikeasta laidasta. Sillä paikalla Sakari oli mies paikallaan, ja pelasi siinä lopulta parhaimmat pelit. Teki muutamia joukkueelle tärkeitä ja nättejä, ihan vaikka Hockey Night -varttiin kelpaavia maaleja. Osoitti myös sitä kautta olevansa kelpo maalintekijä pelipäällä ollessa, melkein kuin köyhän miehen Brett Hull. Muistaisi vaan 'Tamin' vanhan ohjeen laukoa enemmän ja joka paikasta. Palsola oli Kärppien +/-tehotilaston viimeinen todella onnettomin -14 tehoin! Normaalisti 'Sakke' on osannut puolustaa, mutta niin kuin sanottu: vaikea kausi. Solmi kauden päätteeksi kahden vuoden jatkosopimuksen.
Lasse PIRJETÄ, 9+.
Pirjetä oli kauden paras ja tasaisin Kärppä-pelaaja! Jakaa kylläkin kiekkokannattajien mielipiteet, sillä isokokoinen ja hiukan raskaasti liikkuvaa pelaajaa pidetään yleisesti flegmaattisena. Tällä kaudella Lasse oli kuitenkin tutulla tyylillään ehdottomasti koko kauden paras Kärppä-pelaaja. Paluu Kärppä-paitaan sopi tälle taitavalle pelaajalle niin kuin "nyrkki silmään", ja Super-Lasse latoi pöytään näytöt, jotka siivittivät Lassen höyhenen kevyesti MM-Göteborgiin ja mahdollisesti myöhemmin tänä syksynä myös NHL:ään. Syksyn tappioputken kriittisimmillä hetkillä Lassella oli keinoja, joita ei ollut muilla Kärppä-pelaajilla.
Jussi JOKINEN, 8+.
Loistava kausi 18-vuotiaalta tulokkaalta! Jussi teki koko kauden tasaisesti pisteitä, ja pelipaikka melkein koko kauden kolmessa enemmän pelaavassa ketjussa! Hyvin liikkuva ja tunnollisesti töitä tekevä laituri ja sentteri, jolla riittää röyhkeyttä, itsekkyyttä ja taitoa. Siitä oli hienoin osoitus kahdessa perättäisessä kotiottelussa tammikuussa veivatut valerikarpovmaiset maalivahdin harhautukset! 10 maalia ja Kärppien 6:nneksi paras maalintekijä. Pitkän kauden aikana lepäsi runkosarjan lopussa pari peliä. Tästä pelaajasta vielä kuullaan; tulevaisuuden maajoukkue- ja NHL-pelaaja!
Andrei POTAITCHUK, 8-.
Kokeneimmista pelaajista (lukuunottamatta Pirjetää) Potaitchuk säilytti parhaiten tasonsa tehotilastossa viime kauteen nähden. 'Potan' aiempaa kokonaisvaltaisempi ja sitoutuneempi peliote (myös puolustuspeliin) näkyi Kärppien parhaassa +/-tehosaldossa +13. Solmi jo ennen kauden alkua Kärppien kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, josta jäljellä on vielä kaksi. Ei niin pomminvarmoja kiekon ylöstuonteja kuin viime kaudella. Odotuksiin nähden mennyt kausi oli hienoinen pettymys; toivottavasti Andrei ja Brett parantavat ensi kaudella.
Brett LIEVERS, 8-.
Aina niin sympaattiselle jenkkisentteri Brett Lieversille mennyt kausi oli todella vaikea. Kauden alussa oli loukkaantumistenkin vuoksi vaikeuksia, mutta Hamiltonin tullessa Kärppiin, alkoi Brettinkin peli kulkea. Loppukauden pilasi tammikuinen loukkaantuminen; Brettin palatessa olympiatauon jälkeen takaisin ruotuun, oli joukkueen hyvä vire taaksejäänyttä aikaa, eikä hänestä ollut joukkueen sytyttäjäksi. Pisteiden valossa mennyt kausi ei ollut yhtä hyvä kuin kaksi aiempaa, vaikka teki Palsolan tavoin kauden aikana muutamia Hockey Night-varttiin kelpaavia maaleja. Solmi kauden päätteeksi Kärppien kanssa vuoden jatkokontrahdin.
Jeff HAMILTON, 8½.
Hyvä hankinta Kärpiltä kesken kauden. Jeff nousi lopulta Kärppien kolmanneksi parhaaksi pistemieheksi ja parhaaksi maalintekijäksi. Oli merkittävässä osassa, kun palautti Brett Lieversin ja Andrei Potaitchukin Niklas Hagmanin lähdön myötä kadonneen peli-ilon. Hamilton pelasi ajoittain huikeita otteluita, joissa bravuurina olivat selkäydinsyötöt, eli kansanomaisemmin sokkosyötöt. Hamiltonilla oli myös kova laukaus, jota hän pohjoisamerikkalaiseen tapaan viljeli usein. Iski paljon maaleja reboundeista. Nopea ja hyvä luistelija. Taitava, nopeat kädet. Miinuksena pieni koko ja tilannepehmeys, sekä kehno puolustusaktiivisuus. Lopulta nämä olivat Hamiltonin tuho, sillä Heikkilä hyllytti jenkin playoffseissa Hamiltonin vaisun maaliskuun päätteeksi.
Pekka SAARENHEIMO.
Lahjakas laitahyökkääjä Pekka Saarenheimo lähti hakemaan nuorten MM-kisoihin vauhtia Mikkelin Jukurien Mestis-joukkueesta. Sai sitä myöten jalkaa myös liigajoukkueen oven rakoon, ja vakiinnutti paikkansa liigajoukkueessa vuoden vaihteen kisojen jälkeen. 'Peksi' pelasi etupäässä laiturina, mutta myös nelosketjun sentterinä. Teki uran ensimmäisen liigamaalin Tapparaa vastaan helmikuun alussa: kova laukaus vastapalloon, ja Thomas Draper oli voimaton. Jatkaa Kärpissä myös ensi kaudella, jolloin muiden hyökkääjälupausten tavoin enemmän peliaikaa luvassa.
Mika PYÖRÄLÄ.
Pelasi kauden aikana melkein jokaisella hyökkäyspään pelipaikalla. Hirvittävä määrä työntekoa ja taklauksia. Hiukan kulmikas ja repivä luistelutyyli. Agressiivinen pelityyli. Voimaa saatava kroppaan lisää. Jatkaa Kärpissä ensi kaudella, jolloin saattaa ottaa suuriakin kehitysaskelia.
Juha JOENVÄÄRÄ, 7.
Joenväärän kohtalo on sama kuin kippari Jari Laukkasen ja Harri Ahon, eli lopettaa liigakiekkoilun Kärpissä tähän kauteen. Kärpissä panostetaan kovasti nuoriin, toisenlaisissa olosuhteissa Joenväärän paikka olisi yhä joukkueessa, mutta ei nyky-Kärpissä. Joenväärän rikkonaista kautta varjosti loukkaantumiset, sillä 'Jomi' oli loukkaantumisten vuoksi pois niin sarjan alussa kuin kauden tärkeimmillä hetkillä. Kunnossa ollessaan tämä kympin arvoinen roolipelaaja on joukkueelle tärkeä mies. Aloitti harjoituspelikaudella kakkosketjussa Jevgeni Davidovin ja Sakari Palsolan rinnalla, mutta loukkaantumisten myötä löysi lopulta itsensä jopa joukkueen nelosketjusta.
Juha-Pekka HAATAJA.
Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja teki uransa ensimmäisessä liigaottelussa heti maalin. Kaiken kaikkiaan 'Junnu' pelasi hyvän debyyttikauden. Maaleja, tärkeitäkin, tuli 4 kappaletta, sekä +/-tehotilaston upea +7 saldo. Taitava ja hyvin liikkuva pelaaja sopii Kärppien systeemeihin, josta on osoitus kahden vuoden jatkosopimus. Ensi kaudella odotetaan enemmän pelejä ja enemmän pisteitä.
Tuomo HARJULA, 7+.
Missasi kauden alusta muutaman pelin harjoituspelikaudella sattuneen loukkaantumisen vuoksi. Muutama tärkeä maali kauden aikana. Hirvittävä määrä hyvää liikettä ja tunnollista työntekoa. Siirtyi kauden päätteeksi Porin Ässiin hakemaan enemmän peliaikaa.
Jatkoaika.comin tähtien jakautuminen
Thomas Tim ........... 44+2=46
Pirjetä Lasse ........ 35+10=45
Koskenkorva Kimmo .... 25+0=25
Korhonen Markus ...... 24+0=24
Hamilton Jeff ........ 24+0=24
Lievers Brett ........ 20+1=21
Potaitshuk Andrei .... 20+0=20
Jokinen Jussi ........ 15+0=15
Viuhkola Jari ........ 12+2=14
Pitkänen Joni ........ 12+1=13
Harjula Tuomo ........ 9+2=11
Palsola Sakari ....... 10+0=10
Myllykoski Mikko ..... 6+3=9
Lehtonen Mikko ....... 7+0=7
Joenväärä Juha ....... 6+0=6
Haataja Juha-Pekka ... 6+0=6
Laukkanen Jari ....... 5+0=5
Kukkonen Lasse ....... 5+0=5
Aho Harri ............ 5+0=5
Lotvonen Kimmo ....... 3+0=3
Davydov Jevgeni ...... 3+0=3
Aarnio Antti ......... 3+0=3
Kangas Antti ......... 2+0=2
Korpela Harri ........ 2+0=2
Pyörälä Mika ......... 0+0=0
Saarenheimo Pekka .... 0+0=0
Jaakola Topi ......... 0+0=0
Palomäki Mikko ....... 0+0=0
runkosarja+playoffs=yhteensä