Tuhat ja yksi laukojaa, vain yksi maali

Auroraliiga / Yleinen kuvakooste
TPS ja HPK kohtasivat Auroraliigan ottelussa Kupittaalla. 1–1 tasalukemissa voitto ratkottiin lopulta erän verran kestäneessä voittolaukauskilpailussa. Maalia yritettiin peräti 44 kertaa, mutta TPS:n Emmi Metsä-Tokila oli ainoa, joka onnistui laukomaan kiekon maaliin.
TPS:n ja HPK:n välisen ottelun avauskiekon kävi pudottamassa paikallinen juniori.
Ottelusta muodostui kahden kovan välinen mittelö. HPK:lla veräjää vartioi maajoukkueessa ykköstorjujan rooliin tottunut Anni Keisala.
TPS:n maalilla ahkeroi Auroraliigan parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Tiina Ranne.
HPK hallitsi peliä, mutta TPS löysi keinot ohittaa huippuvahti.
Kokemus oli valttia. Maalista vastasi Maija Koski.
Siiri Friederiksen passitettiin pukukopin puolelle Eva Lambergin pysäyttämisestä.
HPK tasoitti ylivoimalla. Maalista vastasi Lamberg.
Ottelua ei saatu ratkottua edes yliajalla. TPS pyrki ohittamaan Keisalan rystyltä.
Lea Glosikovan yritys ei onnistunut. Myös Sinna Varjosen rystynosto päätyi Keisalan hanskaan.
Jade Mäkivaara haki ratkaisua kämmenpuolelta, mutta Keisala oli ponttooneineen välissä.
HPK pyrki ohittamaan ketterästi tolpalta toiselle ennättämään konkarin.
Peppi-Pauliina Virtasen veto osui liian keskelle.
Jutta Stoltenberg kokeili kämmenpuolelta, mutta Ranne oli kilpineen välissä.
Joku suositteli ampumaan läheltä ylös. Iiris Falckin yritys nousi ei kuitenkaan yllättänyt Keisalaa.
Lähellä, mutta niin kaukana. Tolpat pelastivat maalivahdit muutamaan otteeseen.
Epäusko valtasi pelaajat, kun voittoa oli haettu rangaistuslaukausten kautta kohta parikymmentä minuuttia.
Lopulta pöytäkirjaan saatiin merkattua yksi osuma. Emmi Metsä-Tokila juhli maaliaan railakkaasti.
Myös Ranne tuuletti torjuttuaan HPK:n laukojan yrityksen.