HPK hankki Liigassa aiemminkin piipahtaneen ruotsalaisen − Christopher Bengtsson hämeenlinnalaishyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Bengtsson palaa liigajäille tällä kertaa HPK-paidassa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
HPK:n hyökkäys täydentyy Norjassa viime kauden kiekkoilleella Christopher Bengtssonilla. Ruotsalaishyökkääjällä on myös aiempaa kokemusta liigakaukaloista.

Christopher Bengtsson liittyy HPK:n miehistöön yksivuotisella sopimuksella. 30-vuotiaalle keskushyökkääjälle siirto Suomeen ei ole uran ensimmäinen, sillä hän kiekkoili kauden 2015–16 KalPassa. Kuopiolaisryhmässä Bengtsson teki 59 ottelussa tehot 3+7.

Viime kauden Bengtsson edusti Norjan liigan hopeamitalisti Vålerengaa. Runkosarjassa ruotsalaishyökkääjä iski 45 ottelussa tehot 17+27. Pudotuspeleissä hän nakutti 17 otteluun neljä maalia ja antoi kymmenen maalin johtanutta syöttöä.

Bengtssonilla on mittava tausta kotimaansa sarjoista. HockeyAllsvenskanissa otteluita vyölle on tullut reilut 300, joiden lisäksi Bengtsson on pelannut urallaan myös 120 SHL-ottelua. 

− Christopher on luisteluvoimainen ja monipuolinen keskushyökkääjä. Näiden ominaisuuksien vuoksi hän pystyy pelaamaan tilanteessa kuin tilanteessa, kertoo HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle