Huippupelaaja Anna-Kaisa Antti-Roiko jatkaa Kärpissä, Aleksandra Nurminen pysyy tupsukorvissa

Auroraliiga / Uutinen
Anna-Kaisa Antti-Roiko lukeutuu Naisten Liigan tähtiin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Naisleijoniinkin murtautunut Anna-Kaisa Antti-Roiko jatkaa uraansa Kärpissä. Aleksandra Nurminen sen sijaan pelaa ensi kaudellakin Ilveksen riveissä.

Kärppien naisten liigajoukkue tiedotti perjantaina, että sen tähtihyökkääjä Anna-Kaisa Antti-Roiko jatkaa ensi kaudellakin oululaisten riveissä. Hän on edustanut Kärppiä koko vuoona 2019 alkaneen pääsarjauransa ajan.

20-vuotias Antti-Roiko iski viime kaudella uransa ennätyspisteet. Loukkaantumisen sävyttämällä kaudella hän iski 23 runkosarjaottelussa 10+14=24 pistettä.

− AK on loistava viimeinen palanen meidän tämän kauden palapeliin! Kärppäpaitaan sitoutunut ykköstykki, joka on tulosvastuun lisäksi myös suuressa roolissa näyttämässä esimerkkiä nuoremmille joukkuekavereilleen! Olen erittäin innoissani, että Anna-Kaisan tasoinen pelaaja valitsi jäädä ottamaan seuraavan askeleen huippuympäristöön, Kärppien päävalmentaja Teemu Koivula sanoo tiedotteessa.

Kahdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat ja tyttöjen MM-pronssia voittanut Antti-Roiko on viime kausien aikana murtautunut myös Naisleijoniin. Hänellä on vyöllään jo kahdet aikuistenkin MM-kisat, joista kotiintuomisina on niin ikään ollut pronssimitali.

Myös Ilves solmi hyökkääjäsopimuksen, kun Aleksandra Nurminen, 21, jatkaa kolmannelle kaudelleen tamperelaisryhmässä. Viime kaudella Nurminen teki runkosarjassa yhden maalin. Ennen tupsukorviin tuloaan Nurminen pelasi neljän kauden ajan Naisten Liigaa Team Kuortaneen paidassa. Hänelle kertyi kaudella 2018−19 muutama ottelu Tyttöleijonissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle