Ilveksen naiset kiinnitti yhden luottopelaajistaan, HPK:lle nuori kyky Tapparan pojista

Auroraliiga / Uutinen
Monipuolinen Venla Riipinen jatkaa Ilveksessä.
Monipuolinen Venla Riipinen jatkaa tupsukorvissa. Iiris Hämäläinen saapuu HPK:n vahvuuteen Tapparan U16-poikien akatemiasta.

Ilveksen auroraliigajoukkue tiedotti, että 25-vuotias Venla Riipinen jatkaa sen riveissä. Sekä hyökkääjänä että puolustajana urallaan kunnostautunut Riipinen teki viime kaudella 25 runkosarjaottelussa neljä syöttöpistettä. Hänen teholukemansa oli tuulisessa sarjassa vain yhden pykälän pakkasella ja hän kellotti reilut 15 minuuttia peliaikaa runkosarjaottelua kohden. Pudotuspeleissä Riipinen ei pisteitä tehnyt.

Ensi kausi on Riipiselle jo kuudes tamperelaisryhmässä, jonne hän tuli kaudella 2019−20 synnyinkaupunkinsa Mikkelin Jukureista, joka on myös hänen kasvattajaseuransa.

HPK puolestaan ilmoitti, että 16-vuotias Iiris Hämäläinen saapuu joukkueeseen Tapparan U16-poikien akatemiasta. Nuori puolustaja kiekkoilee hämeenlinnalaisten ja kirvesrintojen riveissä kaksoisedustuksella.

Hämäläinen on nähty aiemmin muun muassa TPS:n naisten akatemiajoukkueen takalinjoilla. Hänet valittiin vastikään Tyttöleijonien tämän kauden ensimmmäiseen EHT-ryhmään, joka pelaa turnauksen Tšekin Chomutovissa elokuun lopussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle