Ilveksen naisille kaksi runkohyökkääjien jatkosopimusta

Auroraliiga / Uutinen
Linnea Melotindos jatkaa Ilveksessä.
Kuva © Timo Savela
Ilveksen auroraliigajoukkue on solminut jatkosopimukset Linnea Melotindoksen ja Kiia Narisen kanssa.

Ilveksen naisten edustusjoukkue tiedotti, että hyökkääjät Linnea Melotindos sekä Kiia Narinen jatkavat pelejään tamperelaisten riveissä tulevalla Auroraliigan kaudella. Kumpikin on viime vuosina lukeutunut tupsukorvien runkopelaajiin.

24-vuotias Melotindos aloittaa neljännen peräkkäisen kautensa Ilveksessä, jonne hän tuli kaudella 2021−22 St. Cloud Staten yliopistosta. Melotindoksen viime vuosia ovat varjostaneet loukkaantumiset, joiden takia hän on pelannut tamperelaisjoukkueessa korkeintaan 15 ottelun kausia. Viime kauden runkosarjassa hän teki 4+5=9 pistettä kymmenessä ottelussa. Neljä pudotuspelimittelöä tuottivat yhden maalin.

Narinen, 21, on pelannut oikeastaan koko 2020-luvun Ilveksessä. Hän tuli Manseen synnyinkaupunkinsa Lappeenrannan SaiPasta kaudeksi 2020−21. Työteliäs hyökkääjä on pelannut kaksi peräkkäistä yli kymmenen pisteen (16 ja 12 pistettä) kautta ja erityisesti maalisarakkeen yhdeksän ja seitsemän osumaa kertovat Narisen kyvyistä. Alkava kausi on siis Nariselle viides peräkkäinen tupsukorvissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle