KalPan naisten kapteenistolle uusi johtaja − Ilvekselle jatkosopimuksia, TPS kiinnitti nuoren Elomaan

Auroraliiga / Uutinen
Elli Mäkelä on KalPan uusi kapteeni.
Puolustaja Elli Mäkelä perii KalPan kapteenin C-kirjaimen Johanna Juutilaiselta. Konkarihyökkääjä jatkaa kuopiolaisten kapteenistossa. Ilves solmi kaksi jatkosopimusta ja TPS kiinnitti nuoren Iida Elomaan riveihinsä.

KalPan naisten pääsarjajoukkue tiedotti maanantaina, että 23-vuotias puolustaja Elli Mäkelä on ensi kaudella joukkueen kapteeni. Hän saa C-kirjaimen rintaansa konkarihyökkääjä Johanna Juutilaiselta, joka kantoi kipparin tehtävää kolmella neljästä viime kaudesta.

34-vuotias Juutilainen on pelannut liki koko pitkän uransa KalPassa. Mäkeläkin on kiekkoillut Savon sydämessä koko 2020-luvun ajan. Viime kaudella hän oli varakapteenin roolissa

Juutilainen jatkaa KalPan kapteenistossa. A-kirjaimen pelipaitaansa saavat myös puolustaja Tanja Koljonen sekä hyökkääjät Tilli Keränen ja Vilma Sneck.

Ilvekselle kaksi jatkajaa, TPS:lle nuori kyky mukaan

Ilveksen auroraliigajoukkue puolestaan on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Neea Pohjamon sekä hyökkääjä Fredrica Sundmanin kanssa. Pohjamo on pelannut tupsukorvissa maltillisella vastuulla kaudesta 2021−22 lähtien tultuaan Tampereelle TPS:ssä vietetyn kauden jälkeen. Sundman sen sijaan tuli Ilvekseen syksyllä 2022 pelattuaan sitä ennen pitkän pätkän HIFK:n organisaatiossa.

TPS solmi pääsarjasopimuksen 15-vuotiaan Iida Elomaan kanssa. Puolustaja pelasi viime kaudella sekä alle 16-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjaa sekä Naisten Liigaa että Naisten Suomi-sarjaa.

− Siistiä päästä mukaan joukkueeseen ja nähdä, miten tulevan kauden muutokset kehittää ja kasvattaa mua ihmisenä sekä urheilijana, nuori peluri veisteli tiedotteessa.

16 ottelussaan U16-sarjassa Elomaa teki viime kaudella 16 ottelussa tehot 4+10=14. Muissa sarjoissaan hän pelasi vain muutamia otteluita eikä yltänyt merkittäville tehopisteille.

» Lähetä palautetta toimitukselle