Joukkue täynnä nuorta virtaa − Kuortane julkisti alkavan kauden auroraliigaryhmänsä

Auroraliiga / Uutinen
Kuortane on valmiina uuteen kauteen.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Jääkiekkoliiton perustama Kuortaneen joukkue on jälleen ensi kaudella täynnä potentiaalisia pelaajia, joista osa nähdään tavallisesti osana alle 18-vuotiaiden MM-joukkueessa.

Kuortaneen naisten jääkiekon pääsarjajoukkue perustettiin alun perin osaksi kehittämään suomalaista naisten ja tyttöjen jääkiekkoa. Urheiluopiston puitteissa arkeaan elävästä ja toisen asteen opintoja suorittavasta joukkueesta ponnistaa tavallisesti iso osa Tyttöleijoniin, jotka pelaavat vuosittain alle 18-vuotiaiden MM-kisoja.

Keskiviikkona Kuortane julkisti oman auroraliigajoukkueensa kaudelle 2024−25. Joukossa on mukana paljon vanhoja tuttuja, joilla on jo vyöllään arvokisakokemusta, mutta toisaalta myös 18 vuoden ikä mittarissa. Porukassa on myös pelureita, joilla on vielä mahdollisuus päästä tyttöjen maajoukkuetehtäviin.

Maalivahtiosastoa kannattelee lähtökohtaisesti Tyttöleijonien viime vuosien ykkösvahti Kerttu Kuja-Halkola, puolustuksen johtohahmoina häärivät Tuuli Tallinen, Aino Krook ja Jennika Ojala ja hyökkäyksestä löytyy Kerttu Lehmuksen, Sofia Karin, Raili Mustosen, Heidi Kokoran ja Abigail Byskatan kaltaisia ikäänsä nähden kokeneita pääsarjakiekkoilijoita.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Team Kuortane (@teamkuortane) jakama julkaisu

» Lähetä palautetta toimitukselle