Jukurit saa osakeantinsa toteutettua – kerännyt nyt 250 000 euroa

LIIGA / Uutinen
Jukurit kerää varoja osakeannilla.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit tiedotti osakeantinsa toteutumisen vähimmäistasoksi asetetun 250 000 euron summan täyttyneen.

Jukurit saa osakeantinsa toteutettua. Seura tiedotti annin toteutumisen vähimmäistasoksi asetetun 250 000 euron summan täyttyneen. Tiedotteessa kerrotaan tuon summan muodostuneen reilun 100 henkilön tai yrityksen panostuksista. Keskimääräinen panostus on siis ollut noin 2500 euroa per taho. Minimitaso omistajaksi pääsemiselle on annissa vähintään kymmenen osakkeen ostaminen 500 eurolla.

Jukurit ei ole vielä julkaissut viime tilikauden tilinpäätöstään. Tilikaudella 2022–2023 seuran liikevaihto oli viisi miljoonaa euroa. Liikevaihto tarkoittaa myyntituottoja arvonlisäveron maksamisen jälkeen.

250 000 euron osakeantituotto vastaa viittä prosenttia viidestä miljoonasta eurosta.

Jukurien osakeannin oli tarkoitus päättyä elokuun loppuun, mutta seura tiedotti sitä jatkettavan lokakuun loppuun. Anti alkoi kesäkuun puolivälissä, joten lopullisesta kestosta tulee melkein kaksi kertaa suunniteltua pitempi – jos antia ei pidennetä uudelleen.

Osakeanti tarkoittaa sitä, että yhtiö lisää osakkeidensa määrää tai kauppaa hallussaan olevia omia osakkeitaan. Osakeannilla kerättävillä varoilla Jukurien tiedotuksen mukaan "mahdollistetaan osaltaan Jukurien liiketoiminnan kehittäminen, urheilullisen menestyksen tavoittelu myös tulevaisuudessa sekä toiminnan kehittäminen taloudellisesti kestävälle pohjalle".

» Lähetä palautetta toimitukselle