Konkari Tuomas Kiiskinen jatkaa KalPassa

LIIGA / Uutinen
Tuomas Kiiskinen jatkaa KalPa-paidassa.
Kuva © Jarno Hietanen
Tuomas Kiiskinen jatkaa KalPassa yksivuotisella sopimuksella.

KalPa tiedotti torstaina aamupäivällä, että kokenut hyökkääjä Tuomas Kiiskinen jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä yksivuotisella sopimuksella. KalPaa 463 runkosarjakamppailun verran edustanut Kiiskinen on pystynyt valmistautumaan tulevaan kauteen terveenä.

− Jatkopäätöksen kannalta itselleni isoin asia oli, että pystyin treenaamaan kesällä kovaa ja ilman minkäänlaisia ongelmia. Treenaaminen maistui todella hyvältä ja tuntui siltä, että haluan laittaa vielä kropan kuntoon. Nyt miehen pitäisi kaiken järjen mukaan olla viimeisen päälle kunnossa ja olen varmasti valmis uuteen Liiga-kauteen, Kiiskinen iloitsee.

KalPan runkosarjaotteluissaan 314 pistettä tehnyt ja pudotuspeleissäkin 43 kamppailussa 19 pistettä iskenyt Kiiskinen tuo ryhmään arvokasta kokemusta. Hyökkääjän jatkon merkityksen tunnistaa myös urheilujohtaja Anssi Laine.

− Kisu on joukkueen kapteeni, iso johtaja ja kalpalainen seuralegenda. Viime kauden terveysmurheet on nyt selätetty ja mies on pystynyt harjoittelemaan täysipainotteisesti ja on nyt kovassa iskussa. Peliesitykset kaukalossa osoittivat jälleen sen, että hän on edelleen todella iso ja voittava pelaaja kaukalossa. Kisu tuo kaukaloon esimerkkiä ja kokemusta, sekä varmuutta ratkaisuhetkiin, Laine kommentoi.

Tuleva kausi on tällä haavaa 37-vuotiaalle Kiiskiselle neljäs peräkkäinen KalPa-paidassa. Hän on toiminut kuopiolaisten kapteenina kolmella edelliskaudella. Ennen Savoon paluutaan hän kiekkoili vuosikymmenen ajan ulkomailla KHL:ssä ja SHL:ssä. Hän pistäytyi myös kaudella 2019−20 lainalla SaiPassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle