Liiga-konkari Tyler Redenbach valmentaa ensi kaudella Rautaliigassa, Vili Sopasen pelaajaura jatkumassa Peliitoissa

Muut Sarjat / Uutinen
Tyler Redenbach viihtyi kaukaloissa kiekko lavassaan.
Kuva © Riku Laukkanen - www.facebook.com/R1kuExposures

Tyler Redenbach, 39, toimii alkavalla kaudella Heinolan Peliittojen apuvalmentajana. Valmennuspesti on kanadalaisen konkarin uran ensimmäinen. Redenbach työskentelee Heinolassa toisen Liiga-konkarin, päävalmentaja Jani Keinäsen, apuna Peliittojen penkin takana.

Redenbach liittyi II-divisioonassa pelaavaan seuraan keväällä pelaajana, mutta ei kerennyt pelata yhtään ottelua seuran väreissä ennen kauden päättymistä.

Taitopelaajana tunnettu hyökkääjä tuli Suomeen ensimmäisen kerran kaudeksi 2009–10. Redenbach viiletti Liiga-kaukaloissa SaiPan, HIFK:n ja Pelicansin sekä Tapparan väreissä. Liigan lisäksi hyökkääjä on pelannut Sveitsissä, Tšekissä sekä kausilla 2019–21 Japanissa.

Redenbach ja Keinänen eivät ole Peliittojen ainoat nimimiehet. 36-vuotias Vili Sopanen pelasi Peliittojen harjoitusottelussa ja on Keinäsen mukaan todennäköisesti aloittamassa uuden kauden Peliittojen paidassa. Redenbachin ja Sopasen kanssa samalla ovenavauksella keväällä seuraan tullut Ryan Glenn sen sijaan ei pelaa Peliitoissa tällä kaudella.

Peliittojen ottelut Rautaliigan runkosarjassa alkavat lauantaina 14. syyskuuta vierasottelulla varkautelaista Warkista vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle