Liigan kurinpito jakoi väliaikaisia pelikieltoja perjantain koiruuksista

LIIGA / Uutinen
Michal Kovařčík määrättiin tästä tempusta väliaikaiseen pelikieltoon.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Väliaikaisiin pelikieltoihin tuomittiin Kärppien Michal Kovařčík sekä KalPan Konsta Kapanen.

Liigan kurinpito tuomitsi Kärppien Michal Kovařčíkin sekä KalPan Konsta Kapasen väliaikaisiin pelikieltoihin perjantain otteluiden tapahtumien myötä. Kaksikkoa ei siis nähdä kaukalossa ainakaan lauantaina, kun oululaiset ja kuopiolaiset kohtaavat toisena päivänä peräkkäin.

Kovařčík sai perjantain ottelussa 5+20-minuutin rangaistuksen ja hänen pelinsä jäi suihkukomennuksen myötä kesken, kun hän löi jäässä maannutta Patrick Currya selkään. Tilanne synnytti kentällä joukkorähinän.

Myös KalPa-leirissä joudutaan jännittämään pidemmän kakun puolesta, sillä Kapanen on väliaikaisessa pelikiellossa lauantaina iskettyään kärppähyökkääjä Julius Hermosta haaroväliin perjantain mittelössä.

Liigan tilannehuone tarkasti ja kurinpito tutki myös SaiPan Ville Petmanin poikittaisen mailaniskun Lukon Antoine Morandin kaulaan, muttei nähnyt tekoa pelikiellon arvoisena. Sen sijaan HPK-pakki Miska Kukkosen taklausta Pelicansin Niklas Virtaseen tilannehuone ei nähnyt tarkastuksen jälkeen aiheellisena lähettää kurinpidon työpöydälle.

» Lähetä palautetta toimitukselle