RoKin naisille nuori vahvistus Tšekistä − "Nyt pystymme haastamaan kärkijoukkueet"

Auroraliiga / Uutinen
RoKi sai hyökkääjävahvistuksen. Arkistokuva viime kaudelta.
Kuva © Timo Savela
19-vuotias kaksinkertainen tyttöjen MM-kisakävijä, hyökkääjä Dominika Malicka vahvistaa rovaniemeläisten hyökkäystä.

RoKin auroraliigajoukkue tiedotti perjantaina tehneensä alkavan kauden mittaisen sopimuksen tšekkiläisen Dominika Malickan kanssa. 19-vuotias hyökkääjä on pelannut tähänastisen uransa kotimaansa sarjoissa ja viime kaudella hän teki pääsarjajoukkue HC Falcons Sokol Karvinán paidassa 12 runkosarjaottelussa tehot 8+14=22 ja kolmessa pudotuspelimittelössä 1+1=2 pistettä.

− Odotan innolla sitä, mitä alkava kausi tuo tullessaan ja yritän auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon. Tämä on ensimmäinen kauteni ulkomailla ja olen iloinen ollessani täällä Rovaniemellä. Uskon, että tämä kokemus auttaa minua kehittymään jääkiekossa sekä elämässä, Malicka tuumi tiedotteessa.

Malicka on pelannut kotimaansa alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa kahdet ikäluokan MM-kisat ja esiintynyt Tšekin väreissä jo monen kauden ajan erilaisissa turnauksissa ja tapahtumissa.

− Dominika tuo leveyttä joukkueeseemme ja hänen myötään saamme ensi kaudelle kolme hyvää ketjua kasaan. Nyt pystymme haastamaan kärkijoukkueet toden teolla, ja venymään itsekin sarjan keskikastiin, koska tavoitteemme on pudotuspeleissä, päävalmentaja Oona Parviainen totesi ja lisäsi, että Malickan pelirohkeus on hyvällä tasolla.

Päävalmentaja Parviainen kehui Malickaa myös nöyräksi persoonaksi ja hyväksi valmennettavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle