St. Louis Blues teki sopimukset rajoitetuille vapaille agenteille − Oilersin vastattava tarjouksiin viikon sisällä

NHL / Uutinen
Tässä Anton Lundellin kanssa kamppaileva Philip Broberg hyväksyi St. Louis Bluesin sopimustarjouksen.
Kuva © Eliot J. Schechter / NHLI via Getty Images
St. Louis Blues teki sopimukset rajoitettujen vapaiden agenttien Dylan Hollowayn ja Philip Brobergin kanssa. Pelaajien edellisellä seuralla Edmonton Oilersilla on nyt seitsemän päivää aikaa vastata tarjouksiin.

Molempien pelaajien sopimukset ovat kaksivuotisia. Puolustaja Philip Brobergin sopimuksessa keskipalkka on 4 580 917 dollaria ja hyökkääjä Dylan Hollowayn sopimuksen arvo on 2 290 457 dollaria. Summat ovat juuri korvausikkunoiden ylärajalla. Brobergin hinta on kakkoskierroksen varaus, Hollowaylla vastaava on kolmoskierroksen varaus.

Sekä Broberg että Holloway pelasivat viime kaudella sekä Oilersin että AHL-joukkue Bakersfield Condorsin riveissä. Brobergille kertyi 12 ottelua runkosarjassa ja kymmenen pudotuspeleissä, Hollowaylle 38 ottelua runkosarjaa ja 25 pudotuspeliä. Molemmat ovat olleet Oilersin ykköskierroksen varauksia, Broberg vuonna 2019 ja Holloway vuonna 2020. 

Blues hankki aiemmin päivän aikana oman kakkoskierroksen varausvuoronsa takaisin Pittsburgh Penguinsilta. 

Edellinen rajoitettuna vapaana agenttina siirtynyt pelaaja on ollut Jesperi Kotkaniemi, joka liikkui Montreal Canadiensista Carolina Hurricanesiin, joka maksoi tuolloin Canadiensille ensimmäisen ja kolmannen kierroksen varausvuorot.

» Lähetä palautetta toimitukselle