Ducks ja Senators jatkoaikavoittoihin

NHL / Uutinen
Konferenssien välieräsarjat käynnistyivät sunnuntain vastaisena yönä. Voittajina kaukalosta selvisivät Minnesotan vieraana pelannut Anaheim, sekä Devilsin kotonaan kukistanut Senators. Kumpikin siirtyi ottelusarjassa nyt 1-0-johtoon.

Minnesotassa voittoon riitti yksi ainoa maali. Ducks ratkaisi ottelun edukseen toisen jatkoerän yhdeksännellä minuutilla kun Petr Sykora teki avausmaalin ja päätti ottelun. Maalia edelsi Filip Kuban kiekonmenetys, jonka seurauksena Sykora ja Mike Leclerc pääsivät 2-1-hyökkäykseen jo todetuin seurauksin.

Jean-Sebastien Giguere pelasi nollapelin ja pysäytti 39 Minnesotan laukausta. Manny Fernandez joutui neljän ja puolen erän aikana torjumaan 25 kiekkoa.

Wildin Antti Laaksonen pelasi 24 minuuttia ja sai yhden rangaistuksen.

Senators juhli jatkoajalla

Ottawa Senators ei joutunut pelaamaan yhtä pitkään voittaakseen, vaikka jatkoaika tarvittiinkin. Shaun Van Allen teki 3-2-voittomaalin kun ensimmäinen jatkoerä oli ehtinyt vanhentua vasta reilut kolme minuuttia.

Avauserässä Senators löi ison vaihteen päälle ja meni kahden maalin johtoon. Osumista vastasivat yllätysnimi Chris Neil sekä Todd White. Toisessa erässä Devils iski kavennuksen ja tasoituksen yhtä nopeasti kuin Ottawa johtonsa. Asialla olivat Joe Nieuwendyk ja Jay Pandolfo.

Kumpikin maalivahti sai hikoilla koko palkkansa edestä. Patrick Lalime torjui 31 kertaa, Martin Brodeur 27.

» Lähetä palautetta toimitukselle