Tshekeille NHL-vahvistuksia: Hejduk, Reichel, Skoula

MAAJOUKKUE / Uutinen
Tshekkien MM-kisaryhmä vahvistuu, kun joukkueen mukaan liittyvät NHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tippuneet hyökkääjät Milan Hejduk, Robert Reichel sekä puolustaja Martin Skoula. Martin Rucinskyn osallistuminen sen sijaan ei ole vielä varmaa ja sekä Tomas Kaberle että Petr Cajanek eivät kisaa Tshekin paidassa.

Tshekin valmentaja Slavomir Lener sai kovia vahvistuksia joukkueensa nimilistaan NHL-putoajien myötä. Hejduk ja Reichel tuovat piristysruiskeen joukkueen hyökkäyspeliin ja Skoula on ryhmän kaipaama erittäin taitava kiekollinen puolustaja.

Kolmaskin NHL-hyökkääjä on hakusessa, sillä St.Louisin Rucinskyn tilanne selviää lähiaikoina. Lääkärintarkastuksen jälkeen laitahyökkääjän täytyy enää varmistaa oma halukkuutensa MM-kisoihin osallistumiseen. Rucinskylla oli pudotuspelien aikana pieniä vammoja, joten täysin varmaa ei ole sekään, että Bluesin lääkäri hänelle luvan myöntää. Sen sijaan Kaberlea tai Cajanekia ei Suomessa nähdä. Varsinkin Kaberle olisi ollut tervetullut lisä Tshekkien ryhmään, mutta Skoulan tulon myötä tarve ei ollut enää yhtä akuutti.

» Lähetä palautetta toimitukselle