Sarjakärki saa vieraaksi paikallisvastuksen

MESTIS / Ennakko
Tänä iltana kohtaavat Mestiksen sarjakärki K-vantaa ja Järvenpään KJT. Molemmilla joukkueilla on alla viime pelistään tappio Jukureille. K-Vantaa hävisi ennen viikon taukoa vieraissa 5-3. KJT puolestaan joutui tunnustamaan mikkeliläiset paremmikseen numeroin 1-4.

K-Vantaan kausi on ollut tähän mennessä erittäin vakuuttava. Kauden 16 pelissä on joukkue kerännyt jo 26 pistettä. Viimeisestä viidestä ottelusta on voittoja herunut neljä, joten tämän perusteella voidaankin sanoa, että K-Vantaan vire ei vielä ole mihinkään kadonnut.

KJT ei ole viime peleissä esittänyt kovinkaan vakuuttavia otteita. Alkukauden kärjen kanssa samaan tahtiin edennyt joukkue onkin tippunut Mestiksen keskikastiin. Joukkueen viimeisestä viidestä ottelusta ei voittoja ole tippunut kuin yksi. Mikäli otteet eivät ala paranemaan, tulee järvenpääläisryhmällä olemaan vaikeuksia päästä mukaan pudotuspeleihin.

Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen Järvenpäässä mentiin K-Vantaan merkeissä. Joukkueen tähtipelaajiin kuului tuolloin maalivahti Sami Heinonen. Sittemmin Heinonen on lähtenyt Ahmoihin ja vantaalaisten maalia tulleekin tänä iltana vartioimaan Antti Niemi, joka on aikaisemmissa peleissä selviytynyt urakastaan suhteellisen hyvin. Mikäli Niemi pystyy pelaamaan omalla tasollaan, ei KJT tule saamaan montaakaan maalia aikaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle