30-vuotias Riikola jatkaa pitkään Sveitsissä: jatkosopimus vuoteen 2027 asti

Muut Sarjat / Uutinen
Riikola on viime vuosina edustanut maajoukkuetta runsaasti.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Juuso Riikola on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen SCL Tigersin kanssa.

Sveitsin NL:ssä pelaava SCL Tigers kertoo tehneensä kahden kauden mittaisen jatkosopimuksen Juuso Riikolan kanssa.

Riikolalla oli seuran kanssa ennestään sopimus kuluvan kauden loppuun, joten uusi sopimus ulottuu kauden 2026–27 loppuun asti.

– Juuso on kokonaisvaltainen puolustaja, joka pystyy osoittamaan vahvuutensa niin yli- kuin alivoimalla. Hänen monipuolisuutensa ja hänen jatkuvat hyvät suorituksensa tekevät hänestä erittäin tärkeän osan joukkuettamme, kehuu joukkueen urheilujohtaja Pascal Müller pelaajaa tiedotteella.

Viime kaudella Riikola pelasi Sveitsin pääsarjassa 43 ottelua tehoin 3+14=17. Peliaikaa hän sai tiedotteen mukaan yli 23 minuuttia ottelua kohden. Kuluvalla kaudella puolustaja on ehtinyt pelata neljä ottelua tehoin 1+2.

KalPan riveissä 283 Liigan runkosarjaottelua pelannut pelaaja siirtyi nykyiseen joukkueeseensa Ruotsista kauden 2022–23 jälkeen. Myös 80 NHL-ottelua Pittsburgh Penguinsissa kokenut Riikola on edustanut Leijonia MM-kisoissa 2018 ja 2024.

Riikolan ohella alle 10 000 asukkaan Langnau im Emmentalin kunnassa pelaavassa joukkueessa pelaavat tälläkin kaudella suomalaispelaajat Vili Saarijärvi, Saku Mäenalanen, Harri Pesonen ja Aleksi Saarela. Pesonen toimii joukkueen kapteenina. Lisäksi Leijonien videovalmentajana toiminut Jukka Varmanen on seuran apuvalmentaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle