Tappara jatkoi kotivoittojen sarjaa ja suisti TPS:n kuilun partaalle

LIIGA / Kuvakooste
Tapparan ja TPS:n välisessä ottelusarjassa nähtiin jo viides peräkkäinen kotivoitto, kun kirvesrinnat kaatoivat TPS:n Tampereella lukemin 5–2. Voiton myötä ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla Tapparalle lauantai-iltana Turussa.
Kuva © Jarno Hietanen
Kirvesrinnat astelivat keskittyneenä kohti kaukaloa.
Kristian Tanuksen mailasta löytyi muun muassa Veli-Matti Savinaiselle osoitettu kysymys.
Kirvesrinnat karkasivat johtoon ottelun toisella peliminuutilla.
TPS oli avauserässä vaikeuksissa kotijoukkueen hyökkääjien kanssa.
Otto Leskinen löysi koiruuksia tehneen Linus Fröbergin ja haastoi tämän pieneen vääntöön.
Videotarkastuksen jälkeen Fröbergin iltapuhde päättyi ennenaikaiseen suihkukomennukseen.
Kristian Tanus iski ylivoimalla erän päätöslukemiksi 2–0.
Erän loppuhetkillä TPS:n Markus Nurmella meni pleksi huuruun ja mies keskittyi vain tuomarille huuteluun.
Toisessa erässä Nurmi keskittyi taas pelaamiseen ja kavensi ylivoimalla lukemiksi 2–1.
Valtteri Kemiläinen pääsi yllättämään Kalle Väisäsen keskialueella.
Veli-Matti Savinainen iski ylivoimalla Tapparan uudelleen kahden maalin johtoon.
Toisen erän loppuhetkillä Jukka-Pekka Koistinen pääsi huomion keskipisteeksi selittäessään kiekko katsomoon -jäähyä.
Kolmannessa erässä Lukas Wernblom toi turkulaiset uudelleen maalin päähän.
Tappara kuitenkin karkasi Heikki Liedeksen osumalla uudelleen kahden maalin johtoon.
Loppusummerin soitua oli vielä pikaisen kiitoskierroksen aika.