Takavuosien NHL-kovanaaman poika Mestikseen − Matthew Barnaby vahvistamaan RoKin hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
RoKin miehistö saa yhdysvaltalaisväriä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
ECHL:ssä viime kaudet pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Matthew Barnaby on tehnyt sopimuksen RoKin kanssa.

Matthew Barnaby saapuu RoKiin loppukauden mittaisella sopimuksella. Yhdysvaltalaishyökkääjä teki syyskuun lopulla sopimuksen ECHL-joukkue Florida Everbladesin kanssa ja oli joukkueen harjoitusleiriryhmässä, mutta poistui joukkueesta lokakuun puolivälissä.

Oikealta laukova Barnaby on pelannut kaksi edelliskautta ECHL:ssä. Viime kauden 25-vuotias hyökkääjä edusti Orlando Solar Bearsia, jossa teki 42 ottelussa tehot 5+7.

− Barna hakee uralleen uutta potkua ja me puolestamme saamme kokoonpanoon lisää kilpailua pelipaikoista. Hän on luontainen peluri, josta saadaan toivottavasti myös laajuutta ratkaisuosastolle. Hänellä on takana jo muutama vuosi miesten pelejä ja uskomme hänen olevan valmis Mestiksen kamppailupeliin ja vaateeseen, kuvaili RoKin päävalmentaja Sakari Salmela uutta hyökkääjää.

Keskellä että laidassa pelaamaan pystyvän hyökkääjän isä on myös jääkiekon seuraajille tuttu kasvo. Tappelijana tunnetuksi tullut Matthew Barnaby teki NHL:ssä mittavan uran vuosina 1992-2007. Hän pelasi urallaan 834 NHL:n runkosarjaottelua, joissa keräsi peräti 2562 jäähyminuuttia ja oli kahdesti NHL:n jäähypörssin kärkinimi.

» Lähetä palautetta toimitukselle