JYPin kanadalaisvahvistus Nathan Schnarr oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen: "Pelissämme on paljon potentiaalia"

LIIGA / Haastattelu
Nathan Schnarr siirtyi Pelicansista JYPiin kauden 2024−25 kattavalla sopimuksella.
JYP kärsi kirvelevän 4–3-tappion viime kauden hopeamitalisti Pelicansille. JYPin kanadalaistähti Nathan Schnarr näki pelissä kuitenkin paljon hyvää.

JYPin ja Pelicansin välinen Liiga-avaus venyi aina voittomaalikilpailuun saakka, jossa lahtelaisten Wyatt Kalynuk ratkaisi ottelun komealla maalilla. Viime kauden Liigan hopeamitalisti ja JYPin tuore kanadalaisvahvistus Nathan Schnarr näki joukkueensa pelissä kuitenkin paljon hyvää. 

− Mielestäni pelasimme hyvin. Pelissämme on paljon potentiaalia ja tämä peli opetti paljon, meidän pitää oppia hallitsemaan peliä erityisesti kotihallissamme.

JYPille jaettiin ottelussa kuusi kahden minuutin rangaistusta, joista kahden aikana Pelicans iski maalit.

− Meidän pitää pysyä poissa jäähyaitiosta, annoimme heille monta hyvää paikkaa erikoistilanteista, joista he myös rankaisivat.

Liigan uudistetusta tuomarilinjasta on käyty paljon keskustelua viime aikoina. Tuo tiukka linja on tullut jäädäkseen ja se näkyi myös avauskierroksella. Päätuomarikaksikko kävi Jyväskylässä useamman kerran tarkastelemassa videoita.

− Tuomarit tekivät hyvää työtä, meidän pitää oppia sopeuttamaan pelimme uuden tuomarilinjan kanssa. Vastuu ei ole tuomareilla vaan meillä pelaajilla, Schnarr totesi.

JYP on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle nyt viitenä kautena peräkkäin. Kanadalaishyökkääjä kuitenkin uskoo joukkueen menestykseen alkaneella kaudella.

− Pidimme joukkuepalaverin sunnuntaina ja asetimme päätavoitteeksemme päästä pudotuspeleihin. Tänään pystyimme haastamaan ehdottomasti yhden sarjan parhaista joukkueista. En näe syytä miksi emme voisi päästä sinne.

» Lähetä palautetta toimitukselle