Pelikaaninutun oranssiin vaihtanut Jesse Kiiskinen tuli Kerhoon kehittymään: “Tavoitteeni on kehittyä joka päivä"

LIIGA / Haastattelu
Jesse Kiiskinen tuli Kerhoon hakemaan seuraavaa askelta urallaan.
Kuva © Julia Suuriniemi / jsuufoto.fi
HPK nappasi kauden avausvoittonsa voittomaalikilpailun myötä kotiavauksessaan. Kerhon hyökkääjä Jesse Kiiskinen oli tyytyväinen voittoon ja ennakoi lauantaiksi kuumaa ottelua.

HPK kärsi ruman murskatappion avausottelussaan tiistaina Mikkelissä. Perjantaina kotiavauksessaan Kerho esitti kurinalaisemman esityksen ja nappasi kauden ensimmäisen voittonsa. HPK:n laitahyökkääjä Jesse Kiiskinen keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen ja kellotti jääaikaa reilut 16 minuuttia.

− Tulimme hyvin sisään ensimmäiseen erään, mutta toinen erä oli meiltä heikompi. Kolmannessa erässä teimme kuitenkin hyvän tasonnoston. Lopulta saimme hyvän voiton, kommentoi Kiiskinen.

Kiiskinen löysi jo harjoituskaudella paikkansa Kyle Toppingin ja Teemu Rautiaisen kanssa samasta ketjusta. Kiiskinen on nauttinut heidän kanssaan pelaamisesta.

− He ovat hyviä pelaajia. Rautiainen on vähän kokeneempi pelaaja ja auttaa kehittymään erilaisissa tilanteissa. Toppingilla on hyvä laukaus ja hän on hyvä tekemään peliä.

Tavoitteet kehittymisessä ja katseet Isomäessä

Kiiskinen saapui HPK:hon isomman vastuun ja kehittymisen perässä. Hän pyrkii kehittymään koko ajan.

− Tavoitteeni on kehittää peliäni joka päivä ja kehittyä myös jääkiekkoilijana. Muutaman vuoden sisään haluaisin mahdollisuuden kolkutella portteja Pohjois-Amerikkaan. Se on ollut itselleni iso tavoite lapsesta asti ja toiminut myös päivittäin motivaattorina. Koetan tehdä hommia sen eteen, että joku päivä pelaisin NHL:ssä.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Porissa. Kiiskinen odottaa Isomäessä hyvää tunnelmaa ja kuumaa iltaa.

− Kova peli on tiedossa. Vastustajalla on kauden ensimmäinen Liiga-ottelu, paljon yleisöä tulossa ja varmasti on sytyttävä peli, arvioi Kiiskinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle