Filip Lindberg kuukausiksi sivuun – Oskari Salminen SaiPaan

LIIGA / Uutinen
Oskari Salminen vahvistaa SaiPaa ainakin alkukauden ajan.
SaiPan maalivahti Filip Lindberg on loukkaantumisen takia sivussa noin 3–4 kuukautta. Korvaajaksi on hankittu Oskari Salminen.

SaiPa ilmoitti Filip Lindbergin loukkaantumisesta verkkosivuillaan, muttei eritellyt millaisesta vammasta on kyse. 25-vuotias maalivahti siirtyi Lappeenrantaan täksi kaudeksi TPS:stä.

Oskari Salmisen sopimus SaiPan kanssa ulottuu marraskuun maajoukkuetaukoon, mutta siinä on optio loppukaudesta. Salminen on aiemmin pelannut Liigaa KooKoossa ja Jukureissa yhteensä 85 runkosarjaottelun ja 6 pudotuspelin verran. Viimeiset kaksi kautta vierähtivät Winnipeg Jetsin organisaatiossa, mutta NHL-pelejä 24-vuotias maalivahti ei päässyt pelaamaan.

– Olemme reagoineet tilanteeseen ja on hienoa, että saadaan Oskari paikkaamaan joukkueen maalivahtitilannetta. Oskari on hyvin sijoittuva maalivahti, joka hyödyntää isoa kokoansa erinomaisesti torjumiseen. Oskari omaa erinomaisen mailapelin, mistä todisteena on uran varrelta jo kaksi tehtyä maaliakin, kommentoi SaiPan maalivahtivalmentaja Antti Ore.

» Lähetä palautetta toimitukselle