Iveta Klimášová ja Karolína Erbanová eivät jatka HPK:ssa

Auroraliiga / Uutinen
Erbanová ei palaa HPK-paitaan.
HPK:n naisten joukkueessa tapahtuu, kun slovakkihyökkääjä Iveta Klimášován koeaika ei tuottanut loppukauden sopimusta. Karolina Erbanová ei toivu vammoistaan tällä kaudella pelikuntoon ja pyysi sopimuksensa purkua.

HPK:n naisten liigajoukkue tiedotti sunnuntaina, että kaksi sen ulkomaalaishyökkääjää ei jatka joukkueen riveissä. Iveta Klimášová ei saanut loppukauden sopimusta ja Karolina Erbanová pyysi itse tämän kauden sopimuksensa purkamista.

Slovakialainen Klimášová, 25, ehti pelata HPK:ssa 14 naisten liigaottelua tehoin 2+6=8. Hän tuli Hämeenlinnaan pelattuaan viime kaudella kahdeksan ottelua sittemin kuopatussa pohjoisamerikkalaisessa PHF-sarjassa.

Toiselle kaudelleen HPK:ssa lähtenyt tšekkiläinen Erbanová, 31, ei ole tällä kaudella pystynyt loukkaantumisen takia pelaamaan yhtään ottelua. Hän teki itse aloitteen tämän kauden sopimuksen purusta, sillä hän ei ehdi toipua pelikuntoon kauden puitteissa.

Viime kaudella entinen pikaluistelija teki HPK:lle 34 runkosarjaottelussa tehot 15+13=28 ja viidessä pudotuspelimittelössä 2+1=3 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle