Massiivinen HPK-ura jatkuu − Jutta Stoltenbergille vuoden jatkosopimus

Auroraliiga / Uutinen
Jutta Stoltenberg jatkaa mittavaa uraansa HPK:ssa.
Kokenut puolustaja Jutta Stoltenberg jatkaa vuonna 2008 alkanutta HPK-taivaltaan ensi kaudella.

Jutta Stoltenberg, 32, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen naisten liigajoukkue HPK:n kanssa. Kokenut puolustaja on ollut hämeenlinnalaisten sopimuspelaaja jokaisella kaudella kaudesta 2008−09 lähtien. Alkava sesonki on siis Stoltenbergille 17. peräkkäinen HPK-nutussa.

− Erittäin hienoa, että joukkueen monivuotinen ja monipuolinen "core"pelaaja jatkaa joukkueessa. Jutta on kuulunut kapteenistoon jo vuosia ja johtaa joukkuetta omalla esimerkillään kokonaisvaltaisesti päivästä toiseen, päävalmentaja Jari Risku kommentoi tiedotteessa.

Saksan Hampurissa syntynyt Stoltenberg on kuulunut HPK:n kapteenistoon muutamaa poikkeuskautta lukuun ottamatta kaudesta 2016−17 lähtien. Viime kaudella hän kantoi rinnassaan varakapteenin A-kirjainta.

Konkaripakki on pelannut Suomessa pääsarjatasolla alempi jatkosarja huomioiden 430 runkosarjakamppailua. Lukemallaan hän on viidenneksi eniten SM-tason otteluita pelannut nainen. Aktiivipelaajista hänen edellään on vain kaikkien aikojen listan neljäntenä oleva 46-vuotias legenda Karoliina Rantamäki. Lisäksi Stoltenberg on pelannut 92 pudotuspeliottelua ja 22 alemman jatkosarjan mittelöä.

Stoltenberg on pelannut urallaan myös muutaman ottelun Naisleijonissa. Tyttöjen MM-kisaedustuksia hänellä on vyöllään kaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle