Kanadalaisjässikkä Michael Vukojevic Pelicansin vahvuuteen

LIIGA / Uutinen
Pelicans saa lisää lujuutta puolustukseen.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
23-vuotias kanadalaispuolustaja liittyy lahtelaisten riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lahden Pelicans tiedotti perjantaina, että Michael Vukojevic liittyy joukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella. 23-vuotias kanadalaispakki kiekkoili viime kaudella AHL:ssä Utica Cometsissa, jossa hän teki 3+7=10 tehopistettä 49 runkosarjaottelussa.

− Vukojevic tunnetaan liikkuvana puolustajana, joka taitaa myös vahvan alivoimapelaamisen ja fyysisen pelityylin. Vasemmalta laukova kanadalaisjätti pelasi nuoruusvuosinaan Kitchener Rangersissa, jossa hän vakiinnutti paikkansa vahvalla puolustuspelillä. Vuoden 2019 varaustilaisuudessa NHL-seura New Jersey Devils varasi Vukojevicin kolmannella kierroksella, sanotaan Pelicansin tiedotteessa.

191-senttinen ja 98-kiloinen puolustaja on pelannut neljän AHL-kautensa aikana yhteensä 166 runkosarjaottelua tehoin 9+32=41. Hän on urallaan piipahtanut myös ECHL:ssä. 

Vukojevic edusti Kanadaa kaudella 2018−19 pelatuissa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, joissa hän syötti seitsemässä ottelussa kaksi maalia. Lisäksi Vukojevic on ollut urallaan voittamassa Hlinka-Gretzky Cupin mestaruutta sekä juniorisarja OJHL:n mestaruutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle