Naisten Liigassa ei lähes varmasti pelata karsintoja tällä kaudella

Naisten Liiga / Uutinen
RoKi on tällä hetkellä Naisten Liigan hännillä. Arkistokuva.
Kuva © Timo Savela
Jääkiekkoliitto kertoo, että halukkuutensa karsintoihin on ilmoittanut kaksi joukkuetta Naisten Mestiksestä. Naisten Liigaan nouseminen ei näytä kuitenkaan mahdolliselta.

Naisten Liiga on periaatteessa avoin sarja eli Naisten Mestiksestä voi nousta ylimmälle sarjatasolle. Tällä kaudella karsinnat pääsarjapaikasta näyttävät kuitenkin epätodennäköisiltä. Naisten Mestiksen joukkueet ovat saaneet ilmoittaa halukkuutensa karsintoihin ja vain kaksi seuraa on osoittanut kiinnostuksensa.

Naisten Liigan yhdeksänneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan karsintoihin päästäkseen Naisten Mestiksen joukkueen on sijoituttava kolmen parhaan joukkoon.

Karsintoihin halukkuutensa ilmoittaneet joukkueet ovat PaRa ja SaiPa. Kaksikko on kuitenkin Naisten Mestiksen häntäpäässä, joten nousu karsintoihin oikeuttavalle sijoitukselle on epätodennäköinen. Piste-eroa kärkikolmikkoon on toistakymmentä pistettä, joten nousumahdollisuus on lähinnä teoreettinen.

Naisten Liigan hännänhuippuna on tällä hetkellä RoKi, joka on kerännyt 22 ottelusta yhdeksän pistettä. Se on Kuortanetta ja TPS:ää kymmenen pistettä jäljessä, kun runkosarjaa on jäljellä noin kymmenen ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle