Otto Koivula palaa kuuden Pohjois-Amerikan kauden jälkeen takaisin Eurooppaan − uusi seura on Växjö Lakers

SHL / Uutinen
Otto Koivula pelasi HIFK:ssa kaudella 2020−21.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Otto Koivulan pelit Pohjois-Amerikassa ovat ainakin toistaiseksi ohi, kun hyökkääjä on tehnyt sopimuksen SHL:n kestomenestyjän Växjö Lakersin kanssa.

Otto Koivula pelasi kuusi kautta Pohjois-Amerikassa, mutta NHL-otteluita New York Islandersissa kertyi tilille vain 28. Maalinteossa Koivula ei onnistunut, syöttöpisteitä hän keräsi neljä. AHL:ssä Koivula pelasi peräti 274 ottelua.

Nyt Koivula allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen SHL-seura Växjö Lakersin kanssa. Joukkue kuuluu sarjan kärkiryhmiin, ja kymmenen edellisen kauden aikana Växjössä on juhlittu mestaruutta neljä kertaa. Viime kaudella tie tyssäsi välieriin.

− On hienoa päästä osaksi voittajakulttuuria. Mahdollisuus taistella mestaruudesta menestyksekkään joukkueen kanssa teki minulle valinnasta helpon. Olen valmis aloittamaan uuden luvun urallani, Koivula kommentoi.

Nokian Pyryn kasvatti Koivula pelasi ennen Pohjois-Amerikan vuosiaan Ilveksessä, jossa hän voitti mm. U20-mestaruuden vuonna 2016 ja Liigan vuoden tulokkaan tittelin vuotta myöhemmin. Kaudella 2020−21 Koivula käväisi HIFK:ssa, kun koronatilanne viivästytti Pohjois-Amerikan sarjakausien alkua.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle