Ilveksen kokoonpanossa Jokereista tuttu nimi − Dan Harkimo ja viisi muuta nuorta pääsevät irti CHL:ssä

CHL / Uutinen
Ilveksen pelit CHL:ssä käyvät vähiin.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
CHL:n jatkomahdollisuutensa menettäneessä Ilveksessä ensimmäisen ottelunsa pelaa muun muassa Harry "Hjallis" Harkimon poika Dan.

Ilves tiedotti jo maanantaina antavansa nuorille pelaaijlleen mahdollisuuden CHL-ottelussa Växjö Lakersia vastaan. CHL:ssä on mahdollisuus rekisteröidä 30 pelaajaa ja tamperelaisjoukkue on nimennyt vasta 24.

Ilves täyttikin tiistaina kuuden pelaajan vajauksen rekisteröimällä U20-nuorissa pelaavat Aapo KrookinIivari HeikkisenDan HarkimonSaku JoutsinArttu Niskasen ja Jesse Hietasen. Kaikki kuusi on myös ilmoitettu pelaavaan kokoonpanoon.

Illan ruotsalaisvastustajan riveissä kiekkoilevat suomalaisista Emil Larmi sekä Ilveksessä U20-mestaruuden voittanut ja Liigaa pelannut, Pohjois-Amerikan vuosiensa jälkeen Ruotsiin siirtynyt Otto Koivula.

Ottelu on Ilvekselle panokseton, sillä parhaassakin tapauksessa se jää pudotuspeliviivan huonommalle puolelle. Växjö puolestaan on jo varmistanut paikkansa jatkopeleissä, mutta sijoitus ja sitä myöten vastustaja voivat vielä muuttua.

» Lähetä palautetta toimitukselle