Ville Husso passitettiin farmiin – ei kelvannut muille NHL-seuroille

NHL / Uutinen
Ville Husso joutuu farmiin.
Kuva © Darren Clark / NHLI via Getty Images
Detroit Red Wingsin maalivahti Ville Husso läpäisi siirtolistan ja siirrettiin farmijoukkueeseen Grand Rapids Griffinsiin.

Detroit Red Wings ei voinut laittaa Ville Hussoa suoraan farmiin, vaan tämä oli ensin laitettava siirtolistalle. Kun mikään joukkue ei poiminut Hussoa, oli 29-vuotiaan maalivahdin kohtalona komennus AHL:ssä pelaavaan Grand Rapids Griffinsiin.

Red Wings aloitti kauden kolmella maalivahdilla, kun Husson kanssa peliajasta kilpailivat Cam Talbot ja Alex Lyon. Husso sai aloittaa runkosarjan avausottelun, josta hänet vaihdettiin pois 25 minuutin ja neljän päästetyn maalin jälkeen. Toisessa ottelussa kokoonpanossa olivat Talbot ja Lyon, jotka nyt jatkavat joukkueen maalivahtikaksikkona.

Hussolla on menossa viimeinen kausi kolmivuotisesta sopimuksesta, joka takaa 4,75 miljoonan dollarin vuosiansiot. HIFK-kasvatti kärsi viime kaudella loukkaantumisista ja pystyi pelaamaan vain 19 ottelussa. Red Wingsin lisäksi St. Louis Bluesissa pelanneen Husson meriittilistalla NHL:ssä on yhteensä 133 runkosarjaottelua ja 7 pudotuspeliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle