Vivahteita 90-luvulta – Anaheim Ducks ja Los Angeles Kings paljastivat ensi kauden uusvanhat logonsa

NHL / Uutinen
Brändiuudistuksen kokeva Los Angeles Kings palaa Anaheim Ducksin tapaan 1990-luvulta tuttuun logotyyliin.
Kuva © Jeff Vinnick / NHLI via Getty Images
NHL ja pelipaitavalmistaja Fanatics Incorporated paljastivat keskiviikkona sarjan joukkueiden tulevan kauden pelipaitadesignit. Samalla paljastuivat Anaheim Ducksin ja Los Angeles Kingsin brändiuudistusten viimeiset piirrot.

NHL julkisti keskiviikkona yhdessä uuden pelipaitavalmistajansa Fanatics Incorporatedin kanssa joukkueidensa kauden 2024–2025 peliasut.

Pitkään velloneet muutoshuhut saivat samalla lopulliset tietonsa, kun Anaheim Ducks ja Los Angeles Kings julkistivat uudet paitansa.

Ducks paljasti palaavansa ensi kaudeksi vanhaan logotyyliinsä, kun taas Kings teki vastaavan paljastuksen viime torstaina.

Ducks palaa alkuperäistä logoaan muistuttavaan tunnukseen, joka on päivitetty versio aiemmasta. Yksi huomattavimmista muutoksista on uuden logon oranssi silmä mustan silmäkuopan paikalla.

Oranssi väri näkyy vahvasti myös Ducksin ensi kauden kotipelipaidassa, joka on vaihtanut pääväriään.

Alkuperäistä logoaan Ducks käytti Mighty Ducks of Anaheim -nimen alla kausina 1993–2006.

Toisen eteläkalifornialaisjoukkueen Kingsin brändiuudistus palautti organisaation puolestaan sen kausina 1988–1998 käyttämään logoon.

Myös Kingsin logo on kokenut muutoksia, mutta erot ovat suhteellisen hienovaraisia asettelu-, fontti- ja väripäivityksiä. Suurin muutos on kruunutunnuksen vaihtuminen joukkueen alkuperäisen logon kruunuun.

Uusi hopeinen logo esiintyy ensi kaudella tuttuun tyyliin mustissa ja valkoisissa pelipaidoissa, joissa on mukana häivähdys "tehostettua hopeaa".

» Lähetä palautetta toimitukselle