Mika Saarinen Tapparan ensi kauden valmentaja

LIIGA / Uutinen
Tappara julkisti tänään ensi kauden päävalmentajansa. Jukka Rautakorven saappaisiin astuu kauden päätyttyä alle 18-vuotiaiden maajoukkueen nykyinen valmentaja Mika Saarinen.

Mika Saarinen on valmentanut liigassa aikaisemmin JYP:iä vuosina 1998-2002. Saarinen on kerännyt kokemusta myös A-maajoukkueesta toimittuaan sen tilastomiehenä. Lahtelaislähtöinen, mutta Jyväskylässä alaa opiskellut Saarinen tunnetaan analyyttisena ja keskustelevana valmentajana, joka peluutuksessaan antaa vastuuta myös nuorille pelaajille.

Jatkoajan saamien tietojen mukaan tämänhetkinen päävalmentaja Jukka Rautakorpi jättäytyy keväällä toistaiseksi sivuun liigakuvioista ja siirtyy Kuortanen urheiluopistolle opetus- ja valmennustehtäviin.

Oikaisu: Aiemmin ilmoitetusta poiketen Pekka Laksolaa ei ole tänään nimitetty Tapparan kakkosvalmentajaksi. Tappara ei julkistanut Saarisen nimityksen yhteydessä muita ensi kauden valmentajasopimuksia. Laksolan nimen hetkellinen esiintyminen uutisessa johtui toimituksen sisäisestä väärinkäsityksestä. Jatkoajan toimitus pahoittelee virhettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle