Tähtinen Pelicansin riveihin

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans täydentää sentteriosastoaan, kun Markku Tähtinen liittyy joukkueeseen. Miehen sopimus on kuuden ottelun mittainen ja sisältää option loppukaudesta.

Markku Tähtinen haki alkukaudesta pelipaikkaa tshekkiläisestä HC Ceske Budojevicestä, mutta ei onnistunut löytämään omaa tonttiaan. Tuon jälkeen mies palasi kotimaan kamaralle ja liittyi Jokereihin lyhyellä sopimuksella, jota kuitenkin jatkettiin joulutaukoon asti.

Jokereissa Tähtinen pelasi kaikkiaan 13 ottelua ja nakutti pisteet 2+4=6. Urallaan hän on kiekkoillut SM-liigassa myös Rauman Lukossa ja kasvattajaseurassaan Porin Ässissä.

Pelicansissa Tähtisen toivotaan tuovan leveyttä sentteriosastolle, jossa esimerkiksi Tommi Paakkolanvaaran selän kunto on aiheuttanut huolta lahtelaisille.

– Tähtinen on hyväjalkainen sentteri jollaista olemme etsineet jo jonkin aikaa. Hän lukee peliä hyvin ja on kiekollinen pelaaja, joka pystyy tuomaan kiekkoa ylös ja myöskin jakamaan sitä laitureilleen. Lisäksi yv-pelimme on tökkinyt hieman, joten odotamme Tähtiseltä luonnollisesti apuja tälle sektorille, kertoo Pelicansin pelaajakoordinaattorina aloittanut Pasi Nurminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle