Juha Koivisto elää työnteosta

LIIGA / Haastattelu
Koivisto on tehnyt töitä ja tehopisteitä.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Ensimmäistä kauttaan HPK:ssa pelaava duunari Juha Koivisto on aloittanut kautensa tehokkaasti. Vaatimaton laituri antaa kuitenkin isoimman tunnustuksen ketjukavereilleen.

Perjantaina Lappeenrannassa HPK kaatui SaiPalle lukemin 3-1. Lukemat jopa mairittelivat hämeenlinnalaisia, sillä isännät olivat joka osa-alueella vieraitaan edellä.

Lauantai-iltana nähtiin vaihteeksi vaarallinen hämeenlinnalaisryhmä. HPK iski laajalla rintamalla maaleja ja vierailulle tullut Tappara saikin lähteä moottoritielle viiden maalin tappio niskassaan.

HPK:n otteissa on ollut eroa kuin yöllä ja päivällä, kun verrataan koti- ja vieraspelejä. Ensimmäistä kauttaan Hämeenlinnassa pelaava Juha Koivisto ei osannut pelin jälkeen sanoa syytä otteiden ailahtelulle, mutta oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa otteisiin kotikaukalossa.

"Joku siinä taisi tokaistakin, että tuli väärille äijille ne paikat"

- Lappeenrannassa oli melko aneeminen esitys. Huima tasonnosto meiltä tänään, Koivisto kertasi.

- En tiedä mistä johtuu, mutta hyvä että olemme saaneet onnistumisia laajalla rintamalla.

Viimeisimmät ottelut Koivisto on hyökännyt ketjussa, jonka sentterinä häärii Juha Kiilholma. Toisella laidalla on viilettänyt niin ikään kautensa tehokkaasti aloittanut Tuomas Santavuori. Taiturimainen Santavuori elää tehopisteistä, mutta vaatimattoman Koiviston vahvuudet ovat muualla.

- Työnteko on se mun juttu. Tuollaiset ketjukaverit kun on niin tulee tehojakin.

Ketju sai painettua vaihdosta toiseen pelin painopisteen Tapparan puolustusalueelle. Koivisto oli tyytyväinen, vaikka pitkät pyöritykset eivät tuoneetkaan tulosta.

- Meidän ketjulla on ollut hyvä draivi. Ei tullut tänään onnistumisia, mutta paikkoja oli kyllä.

Etenkin vikkeläkinttuinen Koivisto pääsi kokeilemaan useammalta hyvältä paikalta Juha Metsolan torjuntavirettä. Kirvesrinta vei kuitenkin pidemmän korren lauantai-illassa. Tämä ei Koivistoa kuitenkaan voitto-ottelun jälkeen harmittanut.

- Joku siinä taisi tokaistakin, että tuli väärille äijille ne paikat, Koivisto naurahti.

» Lähetä palautetta toimitukselle