Jukurit ilman pohjoisamerikkalaisia tähtiään, Bryggman sivussa Pelicansilta

LIIGA / Uutinen
Peter Abbandonato ei pelaa Kiekko-Espoota vastaan.
Liigan keskiviikon kierroksen merkittävimmät huomiot ovat Jukurien ja Pelicansin ulkomaalaishyökkäjien poissaolot.

Jukurit kohtaa Kiekko-Espoon ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa 36 vuoden tauon jälkeen. Kotijoukkueelta on sivussa kolme pohjoisamerikkalaista: ensimmäisellä viikolla tehoilleet Max Ellis ja Peter Abbandonato sekä vielä ilman pisteitä oleva Isaac Johnson. Vierailija on tehnyt pieniä muutoksia, ja tällä kertaa kanadalaisten Cameron Hillisin ja Peter Quennevillen rinnalle sovitetaan Ottoville Leppästä.

HIFK:lla Panu Mieho palaa kokoonpanoon ja Daniel Mäkiaho on sivussa HPK:ta vastaan. Puolustuksessa Einari Luhanka pelaa kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa. HPK saa Adam Brodeckin mukaan. Kesken viime kauden HIFK:sta HPK:hon siirtynyt Kasper Lundell ei pelaa vanhaa seuraansa vastaan. 

Ilves avaa Liiga-kautensa TPS:ää vastaan. Kokoonpanossa ei ole merkittäviä yllätyksiä. Turkulaisten kanadalaishyökkääjä Carter Savoie on pudonnut riveistä sitten edellisen ottelun, ja Vili Munkki hyppää kokoonpanoon.

Pelicansin ulkomaalaisketju on hajonnut Lars Bryggmanin ollessa sivussa. Poissa on myös tšekkipuolustaja Libor Zábranský. Vierailija Ässien maalilla aloittaa Topias Rovio, joka tuli lauantaina loukkaantuneen Niklas Rubinin tilalle. Tuore maalivahtihankinta Joni Ortio aloittaa penkillä.

Lukolla Antoine Morand on siirretty ykkösketjusta Westerholmin kaksosten rinnalle ja ykkösketjuun nousee Antti Saarela. Sport lähtee puolestaan samoilla kenttäpelaajilla kuin lauantaina, ainoastaan maalivahti vaihtuu Niilo Halosesta Miroslav Svobodaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle