Perjantai-illan kärkikamppailu ei jättänyt kylmäksi

LIIGA / Kuvakooste
Tappara ja Jukurit ottivat Tampereella mittaa toisistaan Liigan kärkikamppailussa. Nokia-areenan historian pienilukuisin perjantaiottelun yleisö sai kuitenkin todistaa kärkikamppailun arvoisen näytelmän. Tappara oli paikoissaan terävämpi ja puolusti tiukasti, voittaen ottelun lopulta lukemin 3–2.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Perjantai-illan kärkikamppailu oli kahden huippujoukkueen tiukkaa vääntöä.
Nick Baptiste pääsi avopaikasta yrittämään maalintekoa, mutta kiekko viuhui hieman ohi maalista.
Pekka Jormakka vei vieraat avauserässä 0–1-johtoon.
Carter Camper vei Tapparan jo 2–1-johtoon.
Konsta Helenius teki toisen erän loppuun 2–2-tasoitusmaalin
Perjantai-illan kamppailu oli houkutellut paikalle 5 184 katsojaa.
Veli-Matti Savinainen kiitti Jukurit-puolustuksen hölmöilystä ja iski illan voitto-osumaksi jääneen 3–2-maalin
Vieraiden käskyttäjä Olli Jokinen ei ollut täysin tyytyväinen kolmannen erän tuomaritoimintaan.
Jukurit sai ottelun kolmannessa erässä mahdollisuuden pelata ylivoimaa viidellä kolmea vastaan.
Ilmeet Jukurit-pelaajien kasvoilla kertoivat viimeisessä erässä paljon. Paikkoja vieraille siunaantui, mutta maaliin asti kiekon saaminen tuotti vaikeuksia.
Christian Heljanko loisti jälleen torjuen 32 kertaa.