Kotijoukkueilla katkon paikka välierissä – ilman pelikieltoa selvinnyt Oliver Kapanen on KalPan kokoonpanossa, Kärpät päätti maalivahtirulettinsa

LIIGA / Uutinen
Oliver Kapanen selvisi ilman pelikieltoa.
Kuva © Jarno Hietanen
Joukkueista ainoastaan KalPa teki vaihdoksia kokoonpanossa. Muut luottavat samoihin pelaajiin.

Liigan välierät ovat tänään katkolla molemmissa sarjoissa. Pelicansilla on nyt toinen mahdollisuus lähettää Kärpät pronssiotteluun. Tappara puolestaan nappasi perjantaina ensimmäisen ottelupallonsa, kun se voitti KalPan 4–0.

KalPa on ainoa joukkue, joka turvautui muutoksiin kokoonpanossaan. Lasse Lappalainen siirrettiin seitsemänneksi puolustajaksi ja hänen tilalleen ykköspariin nostettiin tehokkaasti pudotuspeleissä esiintynyt Saku Salmela. Hyökkäyksessä ainoa muutos nähdään, kun Tuomas Kiiskinen ja Kasper Simontaival vaihtavat paikkoja.

Kuopiolaisten kokoonpanossa nähdään myös Oliver Kapanen. Hyökkääjä selvisi ilman pelikieltoa tilanteesta, jossa hän osui Heikki Liedekseen vaarallisesti poikittaisella mailalla. Erinomaista kevättä pelaava Kapanen on tärkeä palanen kuopiolaisille kokoonpanossa.

Rikard Grönborg ei nähnyt tarvetta muutoksiin viidenteen välierään, vaan tamperelaiset lähtevät otteluun täysin samalla kokoonpanolla. Maalia vartioi tutusti Christian Heljanko

Myös Pelicans luottaa ottelussa jälleen samaan kokoonpanoon. Niklas Kokko jatkaa tutusti lahtelaisten maalilla. Pelicansin onneksi puolustaja Filip Král on pelikunnossa, sillä puolustaja kaatui vaarallisen näköisesti perjantain ottelussa laitaan päin.

Kärppien Ville Mäntymaa luottaa myös voittavaan kokoonpanonsa, kun oululaiset jatkavat samoilla ketjuilla. Kärppien maalivahtiruletti on nyt ainakin hetkellisesti ohitse, kun Tomi Karhunen aloittaa kolmannen ottelun putkeen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle