HPK antoi potkut Maso Lehtoselle, Mikko Manner tilalle

LIIGA / Uutinen
Maso Lehtonen sai lähteä.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
HPK ilmoitti vapauttaneensa päävalmentaja Lehtosen ja apuvalmentaja Mikko Sirento-Mannisen tehtävistään. Uusi päävalmentaja on Mikko Manner.

HPK tiedotti maanantaina vapauttaneensa päävalmentaja Maso Lehtosen ja apuvalmentaja Mikko Sirento-Mannisen tehtävistään. Hämeenlinnalaisjoukkue on Liigassa viimeisenä kerättyään viidestä ottelusta kaksi pistettä.

− HPK on ollut pidempään vaikeassa tilanteessa. On selvää, että olemme tehneet virheitä monella saralla. Uskomme, että päävalmentajan vaihtaminen muuttaa HPK:n kurssia. Töitä on kovasti edessä jokaisella toiminnan osa-alueella, toimitusjohtaja Kaj Källarsson sanoo tiedotteessa.

Hämeenlinnalaisten uudeksi vastuuluotsiksi on nimetty paljon nähnyt ja voittanut Mikko Manner, jonka kanssa yhteisymmärrys sopimuksesta syntyi nopeasti. Mannerin tiimissä jatkavat valmentaja Ari-Pekka Selin, maalivahtivalmentaja Aleksis Virtanen sekä fysiikkaluotsi Markus Jokinen. Uutena valmentajana remmiin liittyy Olli Hällfors. Uusien valmentajien sopimukset kattavat tämän kauden.

− Uskomme vahvasti, että Mikko Manner on valmentaja, joka pystyy parantamaan pelillistä kurssiamme. On meidän etumme, että Mikko ja Atu Selin ovat työskennelleet yhdessä useita vuosia ja heillä on valmis yhteys. Koemme tärkeäksi, että Atu on sitoutunut jatkamaan joukkueemme apuvalmentajana ja että Aleksis Virtanen ja Markus Jokinen täydentävät omilla vastuualueillaan valmennustiimin, toimitusjohtaja Källarsson avaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle